Glen Klouz se razvodi od trećeg supruga

“Govorili su prijateljima tokom ljeta da se razvode, da će Dejvid ostati u Mejnu, a da će se Glen preseliti u Njujork. Već neko vrijeme žive odvojeno”, rekao je izvor
110 pregleda 0 komentar(a)
Glen Klouz (Novina), Foto: CAREGIVINGCLUB.COM
Glen Klouz (Novina), Foto: CAREGIVINGCLUB.COM
Ažurirano: 25.09.2015. 18:24h

Glumica Glen Klouz (68) nakon devet godina razvodi se od naučnika Dejvida Šoa (64), potvrdio je njen portparol. Razvod je, dodao je on, bila obostrana odluka, a rastali su se kao prijatelji.

“Govorili su prijateljima tokom ljeta da se razvode, da će Dejvid ostati u Mejnu, a da će se Glen preseliti u Njujork. Već neko vrijeme žive odvojeno”, rekao je izvor za PageSix.

To je bio treći brak Glen Klouz . Prvi put se udala 1969, za muzičara Kabota Vajda, sa kojim je bila dvije godine. Sa biznismenom Džejmsom Marlasom vjenčala se 1984, a rastali su se tri godine kasnije. Nakon ovog razvoda ona je rekla da smatra da previše žena “definiše sebe preko odnosa s muškarcima”. “Smatram da su žene i muškarci različite vrste. Ketrin Hepbern je rekla da bi mogli da žive jedni pored drugih i da se tek povremeno posjećuju. Nije loša ideja”, rekla je tada Klouz .

Glumica ima kćerku, Eni Stark (27), iz veze s filmskim producentom Džonom Starkom.

Bonus video: