Dženifer Aniston će konačno postati majka i to bliznakinjama?

Aniston već dugo priželjkuje djecu i nakon brojnih neuspješnih pokušaja vještačke oplodnje, sada je napokon u trećem mjesecu trudnoće
3 komentar(a)
Dženifer Aniston, Džastin Tero (Novina), Foto: Tovia
Dženifer Aniston, Džastin Tero (Novina), Foto: Tovia
Ažurirano: 21.09.2015. 16:35h

Poznata američka glumica Dženifer Aniston je trudna, javljaju tamošnji mediji.

Nakon što se prije mjesec dana zvijezda legendarne serije “Friends” napokon udala za svog dugogodišnjeg vjerenika Džastina Teroa, par očekuje svoje prvo dijete. Odnosno djecu, ako je vjerovati pisanju magazina “OK”.

Par naime navodno očekuje blizance, a neke izvještaji idu toliko daleko da se pominje da se radi o djevojčicama koje će biti nazvane Ava i Lajla. Prva će dobiti ime po kultnoj holivudskoj glumici Avi Gardner.

Dženifer Aniston već dugo priželjkuje djecu i nakon brojnih neuspješnih pokušaja vještačke oplodnje, sada je napokon u trećem mjesecu trudnoće. Srećnu vijest je, kako prenose holivudski tabloidi, svom dragom prenijela na romantičnoj večeri pokazavši mu pozitivan test na trudnoći, uz suze radosnice.

Četrdesetšestogodišnja Aniston inače je već počela da se navikava na ideju da možda nikada neće imati djecu, a svojevremeno se izvještavalo o tome da je zamrznula nekoliko svojih jajašaca kako bi uz pomoć vještačke oplodnje mogla da zatrudni i u kasnijem periodu života.

San o majčinstvu se ipak, nakon mnogo godina čekanja, počeo ostvarivati za slavnu glumicu koja nije imala ni puno sreće u ljubavi do sada.

Emijem i Zlatnim globusom nagrađena filmska i televizijska glumica zabavljala se sa muzičarem Adamom Duricom, glumcem Polom Radom i bila je vjerena za još jednog kolegu Tejta Donovana. Najviše pažnje privukla je njena veza sa Bredom Pitom za kojeg se udala 2000, ali se par razveo 2005. Dženifer je godinama nakon toga patila za sadašnjim suprugom Anđeline Džoli.

Bonus video: