Riči: Trebalo mi je godina da zaista postanem otac

Nakon mnoštva izazova, Nikolin život se preokrenuo i danas je popularnija nego ikada. Udala se za rokera Džoela Medena i dobila kćerku i sina
300 pregleda 0 komentar(a)
Lajonel Riči, Nikol Riči (Novina)
Lajonel Riči, Nikol Riči (Novina)
Ažurirano: 20.09.2015. 14:59h

Poznati američki muzičar Lajonel Riči prvi put je javno progovorio o usvajanju svoje kćerke, glumice i modne kreatorke Nikol Riči. Legendarni r'n'b pjevač otvorio se u intervjuu sa Pirsom Morganom i ispričao kako je sreo Nikol na koncertu Princa kad je imala tek četiri godine.

Kako je sreo Nikol

Otišao sam na koncert Princa i negdje na sredini programa na binu se popelo četvorogodišnje dijete koje je sviralo daire. Otišao sam u bekstejdž gdje sam upoznao njenu majku i oca koji su imali probleme u vezi. Rekao sam im da ne mogu da dozvole da to utiče na njihovo dijete i predložio da ga ostave kod mene kući dok se ne završi turneja, a onda ćemo riješiti problem.

Kako se zaljubio u nju i postao njen otac

Trebalo mi je godinu dana da se zaljubim u nju i do tad sam već postao njen otac. Rekao sam joj: "Okej, ovo ćeš da uradiš: učinićeš da svako poželi da te je usvojio, da tvoja porodica dobije šansu da te vrati nazad". I tad sam odlučio da je usvojimo.

O hapšenju Nikol 2003. zbog posjedovanja heroina

Rekao sam joj tada: "Dok sam odrastao izgubio sam tri prijatelja, tri najbolja čovjeka koje sam poznavao za svog života. To će se desiti tvojoj generaciji takođe. A ja ne želim da budeš na listi tih troje". Tri mjeseca kasnije njen prijatelj je "overdozirao" i preminuo. Poslije godinu dana je preminuo još jedan i dobio sam telefonski poziv od Nikol. "Tata, treba mi pomoć, ne želim da budem treći na listi", rekla je.

Kako je bio uz Nikol tokom liječenja

Rekao sam joj da sam uz nju i otkazao sam svoju turneju.

Ja i njena majka, moja supruga Brenda Riči, sa kojom se nisam tad baš najbolje slagao, prijavili smo se u kliniku zajedno sa Nikol.

Nikolin život od tada se preokrenuo i danas je popularnija nego ikada. Udala se za člana rok grupe Good Charlotte Džoela Medena 2006. i danas ima ćerku Harlou i sina Speroua. Ima i svoju uspješnu seriju "Candidly Nikol", čija druga sezona se trenutno emituje.

Bonus video: