Šeron Stoun: Mnogo mlađi momci - uz kafu

Kada je zakoračila u četrdesete godine, trebalo joj je dugo da prihvati starenje, priznala je. “Zatvorila bih se u kupatilo sa bocom vina i pokušavala da se pomirim sa novim borama na svom licu. Isplakala sam more suza dok se konačno nisam uspjela da prihvatim sebe baš takvu”
562 pregleda 1 komentar(a)
Šeron Stoun (Novina)
Šeron Stoun (Novina)
Ažurirano: 20.09.2015. 14:55h

Poznata glumica Šeron Stoun i u 57. godini zadržala je mladalačku ljepotu. Za to su, kaže majka trojice sinova zaslužni geni i pravilna ishrana.

“I dan-danas, kad odem po kafu u 'Starbucks', uvijek se nađe neki 20-godišnjak koji se baci na mene”, rekla je zvijezda “Niskih strasti”.

Glumica je prije četrnaest godina pretrpjela teški moždani udar, nakon čega je ponovo učila da hoda i govori. Sada pazi na to da vodi zdrav način života.

“Imala sam jak moždani udar, a krvarila sam deset dana. Mislila sam da ću umrijeti. Dvije godine sam ponovo učila da pišem, čitam i hodam. Bio je to najgori period u mom životu, a nakon toga odlučila sam da okrenem novi list i usporim. Do tada sam snimala film za filmom, a ubrzan životni ritam uzeo je danak”, kazala je Stounova.

Holivudska je ljepotica svoj najveći hit “Niske strasti” snimila 1992, a taj film joj je donio status seks-simbola. Kada je zakoračila u četrdesete godine, trebalo joj je dugo da prihvati starenje, priznala je ona.

“Zatvorila bih se u kupatilo sa bocom vina i pokušavala da se pomirim sa novim borama na svom licu. Isplakala sam more suza dok se konačno nisam uspjela da prihvatim sebe baš takvu”, kazala je ona.

Bonus video: