Boljelo je, ali tu je nova ljubav

Kristen ispričala je da je snimanje novog filma „Equals“ povezalo sa kolegom sa seta Nikolasom Houltom, koji je takođe nedavno prošao kroz bolan raskid sa glumicom Dženifer Lorens
0 komentar(a)
Kristen Stjuart, Nikolas Hoult (Novina)
Kristen Stjuart, Nikolas Hoult (Novina)
Ažurirano: 20.09.2015. 14:51h

Prije tri godine, raskid glumice Kristen Stjuart i njenog kolege sa seta sage „Sumrak“ Roberta Patinsona tretiran je kao najveća tabloidna priča u posljednjih nekoliko godina.

Novosti o raskidu mogle su se naći svuda nakon što je magazin “USWeekly” objavio fotografije na kojima Kristen vara Patinsona sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom, sa kojim je sarađivala na snimanju filma „Snežana i lovac“.

Nakon što su slike objavljene, Stjuartova se javno izvinila, a u saopštenju je navela da su „kratkotrajna bliskost sa drugim čovjekom i nepažnja“ ugrozile njenu vezu sa Patinsonom koga je u tom istom saopštenju opisala kao „najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše... Volim ga, volim ga, mnogo mi je žao“. Par je nedugo nakon skandala raskinuo, da bi se pomirili nešto kasnije, a onda se i definitivno rastali u maju 2013. godine. Sada, više od dvije godine kasnije, Stjuart i dalje osjeća gorčinu zbog raskida.

„Bilo mi je jako teško, mnogo je boljelo“, rekla je glumica u intervjuu za “The Daily Beast” dok je u Torontu prisustvovala godišnjem filmskom festivalu. „To me je ubilo“, dodala je.

Kristen (25) ispričala je da je snimanje novog filma „Equals“ povezalo sa kolegom sa seta Nikolasom Houltom, koji je takođe nedavno prošao kroz bolan raskid sa glumicom Dženifer Lorens.

„Za oboje je ovo bilo sjajno vrijeme da napravimo ovaj film. Nisu svi moji prijatelji prošli kroz ovo što sam ja prošla sa Robertom, niti su svi ljudi iskusili tako nešto. Nikolas i ja smo jedno drugom opisali svoje situacije i jednostavno se pronašli. Sve što smo ranije slušali je bilo ponavljanje onoga što smo već znali, ali sada oboje računamo jedno na drugo“, ispričala je glumica i dodala u svom stilu: „Veze, uh, sa njima nikad ne znaš na čemu si“.

Robert Patinson, koji je trenutno u vezi, a neki izvještaji navode i da se vjerio, sa pjevačicom FKA Twigs, pričao je o raskidu sa Kristen prošle godine i tom prilikom je za Esquire UK o njenoj prevari rekao: „Sr*nja se dešavaju,znate... To je mladost, dešava se, normalno je...I iskreno, koga više briga za to“.

Priznao je da mu je najteže u cijeloj situaciji palo to što je nakon svega morao opet o tome da govori i proživljajava sve nanovo.

„Kada pričate o drugim ljudima, to ih pogađa više nego što možete da pretpostavite. To je kao scena iz filma ’Doubt’ kada Filip Sejmur Hofman priča o tome kako se može povući trač koji je izbačen među ljude. Oni bace tvoja šaputanja na jastuku u nebo, a ti onda moraš da trčiš da ih skupiš dok padaju, kako ih se ne bi dokopali drugi, obično zlonamjerni ljudi“.

Bonus video: