Terens Hauard ima 432 lica i misli da je genije

“Tata me je naučio: Nikad ne savijaj kičmu i govori grubo, muški,” kazao je Hauard
205 pregleda 0 komentar(a)
Terens Hauard (Novina)
Terens Hauard (Novina)
Ažurirano: 20.09.2015. 15:27h

Glumac Terens Hauard, koji je isto toliko poznat po svojoj istoriji maltretiranja žena, kao i po ulozi Lušijusa Lajona u seriji “Empire”, pozvao je ekipu magazina “Rolling Stone” u svoj penthaus u Čikagu, gdje je tokom intervjua izgovorio mnogo uvrnutih stvari.

Od izvinjenja zbog prebijanja svoje tri žene do matematičke teorije koju je osmislio, a koja dokazuje da je jedan puta jedan u stvari jednako dva, svaka riječ koja je izašla iz Hauardovih usta je bila toliko čudna, da je teško zamisliti da ih je uopšte rekao novinaru. Ali, to je Terens Hauard, za vas. Kaže da ne želi da troši energiju brinući o tome šta će drugi o njemu da misle, i to mu vjerujemo. Evo najluđih

Terensovih izjava, a sve pripadaju jednom intervjuu.

HAUARD JE ČOVJEK SA 432 LICA: Dok gleda sebe u ogledalu, ogrnut svilenim šalom, Hauard objašnjava da je u stvari mali dječak - ali samo u tom trenutku. Priznaje da se njegov identitet stalno mijenja. “Danas često istražujem ko sam zapravo. Svi imamo toliko različitih lica koja želimo da ispoljimo - kod mene ih je najmanje četiri u trenutku, a taj broj se ponekad poveća i na 432 - ali koje želim da pokažem? Da li je to naučnik? Ili uzbuđeni dječak.”

HAUARD JE MATEMATIČKI GENIJE, PO HAUARDU: Kako je objasnio, do sada je cijeli svijet matematiku shvatao pogrešno i računao pogrešno. On je jedini koji je shvatio način na koji je uređen svemir. “Ovo je posljednji vijek u kome će djeca učiti da je jedan puta jedan zapravo jedan. Ako se ja pitam, neće odrasti u neznanju. Za 20 godina znaće da je jedan puta jedan dva”. Kada je glumac prvi put objavio ovu svoju teoriju, otkrio je čak i sopstveni jezik, “teriološki”, kako niko ne bi mogao da mu ukrade teoriju prije nego što je patentira.

HAUARD NIKADA NIJE KRIV ZA UDARANJE ŽENA: Svaki put kada ga je neko optužio za napad, Hauard se ili izvinjavao ili negirao. Kada je policija u izvještaju napisala da je udario svoju prvu ženu Lori pesnicom, Hauard je objasnio “da je samo ošamario pred djecom”. Kada je njegova druga žena Mišel Gent primijećena sa modricom ispod oka nakon puta u Kosta Riku 2013. Hauard je tvrdio da je pokušavala da ga iznenadi tako što mu je pokrila rukama oči otpozadi, a “vi onda ništa ne vidite i samo pokušavate da se oslobodite. Mislim da sam je nečim zakačio. Ali nisam pokušao da je udarim”. A kada je udario čovjeka i ženu koji su čekali u redu u restoranu, Hauard je to objasnio kao samoodbranu.

HAUARDOV ŽIVOT PROMIJENIO SE NAKON ŠTO JE NJEGOV OTAC IZBO DRUGOG ČOVJEKA TURPIJOM ZA NOKTE: Godine 1971. Hauard je sa ocem Tajronom otišao u prodavnicu. Kada je drugi čovjek optužio Tajrona da ne poštuje red, ovaj je izvadio turpiju i ubadao ga dok nije pao. “Tata me je naučio: ‘Nikad ne savijaj kičmu i uvijek govori grubo, muški. Nisam odgajio ovcu, nego muškarca. Ostani muško’. Ali, biti muško danas više ne znači mačizam. Sve je androgeno, znate. Najuspješniji muškarci danas su oni isfeminizirani”.

HAUARDOVA POTREBA DA SVE KONTROLIŠE IZAZVALA JE AGORAFOBIJU NJEGOVE TREĆE ŽENE: Dok su davali intervju, Hauard i njegova treća žena pravili su se da su srećni i da žive zajedno. Kasnije je objavljeno da su se rastali i popunili formulare za razvod mjesecima prije intervjua - i jasno je zašto. Iako je uvijek tvrdila da je nevjerovatno povezana sa suprugom, Pak nije krila da joj je njihov brak teško padao. “On nije savršen. Ne pere sudove. Ne kuva. Ne pomjeri ni prst tokom dana. Vjerovatno ga ostavljam 30 puta mjesečno”, kazala je Pak i dodala: “Tako je sebičan. Ali, znate, imao je teško djetinjstvo. Nemamo normalan život. Za dvije godine koliko smo zajedno, išla sam u restoran s njim dva ili tri puta. Nikada nismo u supermarket bili zajedno. Ni u bioskop. Nikada od njega nisam dobila poklon. Nikada, nikada! Kada je Slobodan, bavi se nekim svojim glupostima i ja mu pomaem u tome. Oboljela sam od jednog oblika agorafobije, nikada ne izlazim van. Nemam prijatelje. Osjećam se kao Rapanzel, znate, zatvorena u stanu sa bebom”.

HAUARD KAŽE DA SE ODREKAO MILION DOLARA HONORARA KAKO BI SREDIO DA ROBERT DAUNI DŽUNIOR IPAK DOBIJE ULOGU U “IRON MANU”: Terens je trebalo da bude najplaćeniji glumac ovog hita i da od njega zaradi čak 3,5 miliona dolara. Ipak, glumac kaže da je plata trebalo da bude oko 4,5 miliona, dok studio nije odbio da unajmi Daunija Džuniora. Onda je Hauard, kao osjećan čovjek, kakav jeste, ponudio da mu plata bude manja za million, ali da Robert ipak dobije ulogu. “Robert je bio toliko zahvalan i dadadadads”, kazao je Hauard, šta god to značilo. Ipak, studio je raskinuo saradnju sa Hauardom, a on se obratio Robertu Dauniju. “Zvao sam ga, nije se javljao. Asistentima sam ostavio 17 poruka tog dana i 21 sljedećeg. Nikada se nije javio. Na kraju sam mu ostavio poruku: ‘Čuj, čovječe, treba mi pomoć koju sam ja tebi dao’. Ali, ništa. I pogodite ko je dobio milione koje je trebalo da dobijem ja! Robert. Dobio je cijelu franšizu, tako da sam ja njemu obezbijedio čak 100 miliona dolara, a istovremeno sam tu sumu sam izgubio samo zato što sam pokušao nekome da pomognem. Ali, isto bih uradio. To je moja priroda”.

HAUARD VOLI DA IMA GOSTE NA SVOJIM CD-IMA: Iako je uvijek pričao da ne želi da govori o bivšim ženama jer ne priča o negativnim stvarima, snimio je cijeli 13-minutni telefonski razgovor sa bivšom ženom Mišel Gent tokom kojeg ga ona ucjenjuje. Tokom razgovora, Gent prijeti da će tabloidima dati snimak njegovog telefonskog seksa i snimak na kome pleše nag, ako joj ne plati. “Ti si prokleti sociopata. Svi će to znati. Dosta mi je sr*nja koja mi pripeđuješ”. Hauard je objavio snimak razgovora kako bi svijet video da je u njihovoj vezi negativac bila Gent, što je ozbiljno dovedeno u pitanje kada je Hauard, sudeći po svjedocima, tokom puštanja snimka, “buljio u laptop, plakao nad njim, i vrištao: ‘Ti je*ena kučko. Umukni! Umukni!’.

Bonus video: