Tajra Benks: I dalje se nadam gomili djece, biću sjajna mama

“Žao mi je što sam, kada sam bila u dvadesetim, djecu stavila u drugi plan" ispričala je Benks
274 pregleda 0 komentar(a)
Tajra Benks
Tajra Benks
Ažurirano: 18.09.2015. 18:20h

Bivša manekenka, a sada voditeljka šou programa FABlife, Tajra Benks (41) (na slici) i njena koleginica, model Krisi Tajgen (29) diskutovale su u posljednjem izdanju emisije o problemima sa neplodnošću, koje obje imaju.

“Svaki intervju koji dam se završi se tim pitanjem... U braku sam tek dvije godine, ali takve primjedbe dolaze sa svih strana. 'Zašto već nemate djece?'To mi je pomalo uvrnuto, jer ja ne mogu da zamislim da budem toliko nepristojna da nekoga tako nešto pitam, a nemam pojma kroz šta prolazi”, ispričala je tokom dnevnog šoua FABlife Krisi Tajgen, koja je dvije godine u braku sa muzičarem Džonom Ledžendom, ali su prije toga bili u vezi šest godina. Manekenka je priznala da je nekoliko puta posjetila i ljekara, ali da to nije riješilo probleme. Sa njom se složila Tajra Benks, koja je tokom priče i zaplakala.

“Žao mi je što sam, kada sam bila u dvadesetim, djecu stavila u drugi plan. Sa 23 sam sebi rekla da ću imati djecu za nekoliko godina, sljedeće godine opet tako, sa 30 takođe... Onda je došao trenutak kada sam ih stvarno poželjela, ali to nije bilo tako lako izvesti”, ispričala je Benks, koja je prije premijere svoje emisije za magazin People pričala o svojim pokušajima vantjelesne oplodnje.

“Imala sam nekoliko takvih procedura i loše sam prošla. Doživjela sam veoma traumatične trenutke. Teže je kako postajete stariji. Nije nešto što se tek tako desi, barem je kod mene takav slučaj”, ispričala je Tajra Benks i optimistično dodala: “Ali im se i dalje nadam . Ne jednom djetetu, već čitavoj gomili. Želim da budem mama kojoj se njena djeca mogu obratiti za bilo šta”.

Bonus video: