Dosadilo joj da je opisuju kao „glumicu bez djece”

"Znate kada vam sve ide u životu, kada se dobro osjećate, pa kažete sebi: 'Uradiću to za godinu. Za dvije...'. Onda ste odjednom u '40-tim i odlučite se na majčinstvo. Odete kod doktora, a on vam kaže da morate postati dio eksperimenta, kako bi se utvrdilo kako možete da ostanete trudni", kazala je Katral
65 pregleda 0 komentar(a)
Kim Katral (Novina)
Kim Katral (Novina)
Ažurirano: 15.09.2015. 17:33h

Zvijezda serije "Seks i grad" Kim Katral pobunila se tokom diskusije na BBC Radiju 4 jer je u medijima često opisuju kao "glumicu bez djece" i objasnila da se majčinstvo ne ogleda samo u rođenju djeteta.

"Ja jesam majka, ne postajete majka samo ako rodite dijete. Ja u ovom životu nisam nisam biološki roditelj, ali jesam roditelj. Imam mlade glumce kojima sam mentorka, imam nećake sa kojima sam veoma bliska. Nisam mijenjala pelene, što mi nimalo ne smeta, ali jesam pomogla nećaki da prođe kroz medicinsku školu. Sjedjela sam satima sa nećakom koji je prolazio kroz težak period kada je odlučivao da li će postati vojnik. To su roditeljske brige i ono što roditelji rade", rekla je ona i objasnila zašto nije rodila dijete.

"Znate kada vam sve ide u životu, kada se dobro osjećate, pa kažete sebi: 'Uradiću to za godinu. Za dvije...'. Onda ste odjednom u '40-tim i odlučite se na majčinstvo. Odete kod doktora, a on vam kaže da morate postati dio eksperimenta, kako bi se utvrdilo kako možete da ostanete trudni. Tada sam shvatila da to i ne želim toliko", kazala je Katral (59).

Bonus video: