Radio voditelj tuži Tejlor Svift zbog otkaza

Prema tužbi, njega je jedan od pjevačicinih tjelohranitelja lažno optužio da ju je u bekstejdžu, 2. juna 2013. godine uhvatio za zadnjicu
69 pregleda 0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.09.2015. 17:44h

Bivši voditelj radio stanice Denver, Dejvid Miler, tužio je pjevačicu Tejlor Svift, jer je tvrdi zbog nje dobio otkaz i to zato što je optužen da ju je neprikladno dodirivao tokom slikanja, što prema njegovim riječima nije tačno, piše foxnews.com.

Prema tužbi, njega je jedan od pjevačicinih tjelohranitelja lažno optužio da ju je u bekstejdžu, 2. juna 2013. godine uhvatio za zadnjicu.

Voditelj je tada bio u bekstejdžu sa djevojkom Šenon Melčer, u okviru akcije Svift “upoznaj se i druži sa zvijezdom”.

Nakon kratkog razgovora sa Melčer, pjevačica je predložila da se slikaju i stavila ruku preko njenog ramena, a u posljednjem momentu u kadar je uletio i Miler. Nakon toga su se pozdravili i otišli, međutim kasnije ih je u istom objektu pronašao pjevačicin tjelohranitelj koji je tvrdio da je Miler nepriostojno dodirivao Svift, pa su i izbačeni iz zgrade, a voditelj je poslije dva dana dobio i otkaz.

On u tužbi između ostalog navodi da je do sada upoznao veliki broj slavnih ličnosti, uključujući Dženifer Lopez, Britni Spirs i Hajdi Klum, te da sa njima nije bilo incidenata.

Miler, koji je 20 godina radio na radiju, traži odštetu koja će mu nadomjestiti platu od 150 hiljada dolara godišnje, koliko je primao, kao i bonuse koje je dobijao.

Bonus video: