Kako se pomoću aplikacija tanje struk i bedra

Lejdi Gaga koristi aplikacije kako bi još više istakla svoju mršavu figuru
433 pregleda 0 komentar(a)
Bijonse, Foto: Instagram
Bijonse, Foto: Instagram
Ažurirano: 13.09.2015. 07:05h

Svi žele da lijepo ispadnu na fotografijama, ali svjetski poznate dame to žele mnogo više od drugih, i to u svakom trenutku. Kako to nije uvijek moguće, lica sa naslovnica ćesto koriste blagodeti moderne tehnologije i aplikacije za uređivanje fotografija na pametnim telefonima.

Ove aplikacije su među najtraženijim, a s obzirom na to da slavni svoje privatne fotografije sami odobravaju na svojim Instagram i Fejsbuk profilima, nerijetko im se dogodi da malo dorade svoje slike kako bi izgledale bolje. Te korekcije ne ispadnu uvijek savršeno, pa se posljedice mogu lako uočiti na pozadinama - poput vijugavih zidova, kosih pločica, zakrivljenih podova... sve kako bi silueta slavne zvijezde bila što tanja i zavodljivija. Među najpopularnijim aplikacijama koje koriste slavni su Facetune, Beauty Mirror i Spring SkinneePix.

Na taj način zvijezde izgledaju i do pet kilograma mršavije, njihovi strukovi i bedra su tanji, stražnjice punije - sve ono što žele mogu popraviti u nekoliko poteza.

Najslavnija korisnica ovih aplikacija je Kim Kardašijan. Slavne obline često još više naglasi nekim efektom, a nerijetko zna i da pretjera. Svi se sjećaju fotografije njene stražnjice nakon vježbanja - struk je tanji, ali i pločice u kupatilu su naglo izgubile ravnotežu.

Među korisnicima se našla slavna manekenka Miranda Ker - obline na fotografiji, a istih nema na paparazzo snimcima.

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

Bijonse najčešće koristi aplikacije kako bi stanjila bedra, svoju slabu tačku. Na fotografiji se vidi da su bedra tamnija, ali prevaru je razotkrio mobilni telefon koji je izgubio svoj oblik.

Lejdi Gaga koristi aplikacije kako bi istakla svoju mršavu figuru. Nekoliko se puta našla na meti kritičara jer je premršava, ili se udebljala... I dok je na nekim fotografijama potpuno prirodna, na drugima je vidno 'uža'.

I take a Bahama mama

A photo posted by The Countess (@ladygaga) on

A tu su i neuspješni potezi Lindzi Lohan...

Bonus video: