Ejmi Ozborn: Nisam bliska sa mojim bratom i sestrom

Ejmi se sa 18 godina iselila iz porodične kuće, jer je tada počeo da se snima rijaliti, a ona nije željela da u njemu učestvuje i živi ispred uključenih kamera
50 pregleda 1 komentar(a)
Ejmi Ozborn (Novina)
Ejmi Ozborn (Novina)
Ažurirano: 10.09.2015. 09:06h

Starija ćerka Šeron i Ozija Ozborna, Ejmi Ozborn, koja sada ima 32 godine, u razgovoru za Independent otkrila zašto svojevremeno nije željela da učestvuje u rijalitiju svoje porodice, ali i da nije bliska sa bratom Džekom i sestrom Keli.

“Ne bih rekla da smo bliski, ali prihvatamo jedni druge. Da li se družimo? Ne”, objasnila je Ejmi, koja trenutno pokušava da se probije u svijetu muzike, jer želi da bude samostalna.

Iako još nema izdavača, njena popularnost na Internetu je velika, s obzirom na to da je njen hit “Raining Gold” na Youtube kanalu preslušan više od dva miliona puta. Ova cifra dobija na značaju kada se uzme u obzir da je Ejmi jedna od rijetkih pjevačica koja se ne promoviše na društvenim mrežama. Da nije poput ostalih zvijezda pokazala je i 2002, kada je odbila da učestvuje u porodičnom rijalitiju, a izbjegla je i poroke sa kojima su se borili njeni brat i sestra.

“Kada ste okruženi takvim stvarima, ili se tome prepustite i prihvatite da je to vaša sudbina, ili riješite da to nećete da probate. U redu je što su moji brat i sestra sve to probali, ali ja to nisam željela. Bilo mi je smiješno da gledam ljude kako gube kontrolu i kako prave dramu”, prisjetila se ona.

Ejmi se sa 18 godina iselila iz porodične kuće, jer je tada počeo da se snima rijaliti, a ona nije željela da u njemu učestvuje i živi ispred uključenih kamera.

“Tada sam još pokušavala da shvatim koja je moja uloga u mojoj haotičnoj porodici. Zašto bih željela da se to prikazuje na televiziji? Željela sam da zaštitim sebe, svoj roditelje, svog brata i sestru. Oni su bili veoma mladi”, objasnila je Ejmi, koja nije uspjela da ubijedi roditelje da odustanu od rijalitija.

Bonus video: