Manekenka već razgovarala sa advokatom

Kako tvrde izvori bliski paru, problem je nastao kada je Bredi zapao u pravne probleme, a nervozu je iskaljivao na svoju suprugu, piše US Weekly
52 pregleda 0 komentar(a)
Žizel Bunšen, Tom Brejdi, Foto: Instagram
Žizel Bunšen, Tom Brejdi, Foto: Instagram
Ažurirano: 03.09.2015. 17:33h

Prema navodima američkih medija, brak sportiste Toma Bredija i supermodela Žizel Bundšen u velikoj je krizi i moglo bi doći do razvoda.

Kako tvrde izvori bliski paru, problem je nastao kada je Bredi zapao u pravne probleme, a nervozu je iskaljivao na svoju suprugu, piše US Weekly.

“Tom je postao veoma bezobrazan, iritantan i počeo je da se istresa na nju. Stvari su trenutno pod tenzijom i ovo bi mogao biti njihov kraj”, ispričao je izvor.

On je dodao i da je Bundšen već posjetila advokata koji je zadužen za razvode, ali da još nije donijela konačnu odluku.

Prve vijesti o kraju njihovog šestogodišnjeg braka objavio je OK magazin prije mjesec dana, a tada je takođe izvor blizak paru govorio da “nešto ne štima”.

“Odnosi Toma i Žizel je zahladio prije određenog vremena”, pisalo je tada.

Ovaj par, koji je zajedno samo u prošloj godini zaradio 78 miliona dolara, ima dvoje djece, Bendžamina (5) i dvogodišnju Vivijan, a manekenka je usvojila i Bredijevog osmogodišnjeg sina Džona, kojeg je on dobio u prošlom braku. Bredi se trenutno bori sa optužbom da je bio svjestan da je njegov tim koristio drugačije lopte tokom utakmica kako bi lakše dobili protivnički klub, a zbog toga je bio suspendovan i nije igrao četiri utakmice.

Bonus video: