Raskinula sa Poljakom, a on je oteo da je zaprosi u Hrvatskoj

Poljska policija je po prijavi roditelja obavijestila češke kolege i mladi par zaustavljen je blizu granice sa Austrijom, djevojka oslobođena, ali zaljubljeni mladić je toliko ganuo češke policajce da su ga pustili da ode makar sam na ljetovanje u Hrvatsku
85 pregleda 0 komentar(a)
Rovinj, Foto: Shutterstock
Rovinj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.09.2015. 16:41h

Poljska policija uhapsila je mladog zaljubljenog Poljaka koji nije htio da prihvati da je vjerenica sa njim raskinula pa je oteo i poveo na ljetovanje u Hrvatsku da je zaprosi a sada mu umjesto svadbenih zvona prijeti do pet godina zatvora.

Svoju bivšu 23-godišnju vjerenicu godinu dana mlađi Danijel P. iz mjesta Bjelsko-Bjala na jugu Poljske prije dvije nedjelje pod izgovorom da moraju da razgovaraju da li bi mogli da se pomire namamio je u kola i odmah krenuo put Hrvatske uvjeren da će romantične večeri na Jadranu natjerati djevojku da se predomisli.

Nesuđena nevjesta uspjela je u jednom trenutku da se javi telefonom roditeljima i kaže da je oteo ali momak joj je istrgao telefon iz ruke i nastavio da vozi dalje.

Poljska policija je po prijavi roditelja obavijestila češke kolege i mladi par zaustavljen je blizu granice sa Austrijom, djevojka oslobođena, ali zaljubljeni mladić je toliko ganuo češke policajce da su ga pustili da ode makar sam na ljetovanje u Hrvatsku.

"Nakon dvije nedjelje vratio su Poljsku u srijedu i odmah je uhapšen. Optužen je a tužilac je konstatovao da može da bude pušten na slobodu i da mu je dovoljan policijski nadzor. Izrečena mu je zabrana da se približi bivšoj djevojci. Prijeti mu do pet godina zatvora", kazala je danas poljskoj televiziji portparol policije iz Bjelsko Bjale Elvira Juraš.

Bonus video: