Tejlor Svift me izbacila iz stana u kome sam živio

Mekelen je prvi put spomenuo Svift u jednom intervjuu, kada je recitovao stihove njene pjesme “Bad Blood”
0 komentar(a)
Ijan Mekelen (Novina)
Ijan Mekelen (Novina)
Ažurirano: 02.09.2015. 16:43h

Ser Ijan Mekelen, najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Gandalfa u trilogiji “Gospodar prstenova”, rekao je u intervjuu za Gay Star News da ga je pjevačica Tejlor Svift izbacila iz stana u kojem je godinama živio. Stan je, inače, bio u vlasništvu Pitera Džeksona, reditelja “Gospodara prstenova”, a Svift ga je kupila dok je Mekelen još bio u njemu.

“Da, to je bilo u Njujorku. Živio sam u Piterovom stanu, Tejlor Svift ga je kupila i izbacila me prije nego što sam želio i mogao da odem. To me baš ne svrstava u njen tim, zar ne”, zapitao se glumac, a zatim se našalio: “Ona je kupila stan, imala je sva prava na to - a ja sam se tamo baškario za džabe. Tražila je od mene da se sa Patrikom Stjuartom pojavim na njenom koncertu u Los Anđelesu, ali ja sam te večeri imao druge planove”.

Mekelen je prvi put spomenuo Svift u jednom intervjuu, kada je recitovao stihove njene pjesme “Bad Blood”.

Stjuart, njegov kolega po viteštvu, takođe je recitovao Tejlorine stihove, samo pjesme “Blank Space”, pa su se dvojica glumaca pitala na Twitteru da li mogu da “uđu u pjevačicin tim”, aludirajući na žensku ekipu iz spota “Bad Blood”.

Bonus video: