Foto priča: Putin, Medvedev i sive trenerke

U bijeloj majici, trenerci i patikama za trčanje, Putinove fotografije podsjećaju na slične kada je jahao konja bez majice, vozio supersonični avion i lovio tigra
138 pregleda 35 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2015. 16:52h

Kremlj je objavio fotografije ruskog predsjednika Vladimira Putina kako vježba u teretani sa premijerom Dmitrijem Medvedevim, da bi nakon treninga uživali u roštilju i čaju.

Zapadne agencije pišu da fotografije za cilj imaju povratka u fokus Putinovog muževnog imidža dok mu pada popularnost u zemlji.

U bijeloj majici, trenerci i patikama za trčanje, Putinove fotografije podsjećaju na slične kada je jahao konja bez majice, vozio supersonični avion i lovio tigra.

Naravno, Putinova popularnost je i dalje ogromna po zapadnim standardima, pa bi tako za njega glasalo 72 odsto Rusa u avgustu.

Taj procenat je manji nego u maju kada je iznosio 76%, a najpopularniji je bio uoči sukoba u Ukrajini kada je preko 80% Rusa podržavalo Putina.

Njegov najniži rejting je bio 61 u novembru 2013. godine, a za pad ove godine se smatraju usporena ekonomija i opadajuća rublja, što su posljedice smanjenja cijene nafte i sankcija Zapada koji optužuje Moskvu da ima aktivnu ulogu u sukobima u Ukrajini.

Galerija

Bonus video: