Uskoro svadba Kirsten Danst i Gereta Hedlunda

Njihov prvi sastanak bio je veoma romantičan - Geret je svoju djevojku odveo na vožnju kanuom, i to u tri sata poslije ponoći
79 pregleda 0 komentar(a)
Kirsten Danst, Geret Hedlund (Novina)
Kirsten Danst, Geret Hedlund (Novina)
Ažurirano: 28.08.2015. 18:15h

Američki glumac Geret Hedlund (32) zaprosio je svoju djevojku, glumicu Kirsten Danst (33) nakon više od tri godine veze, saznao je američki tabloid “Star”.

Geret i Kirsten navodno već planiraju i djecu, ali nakon svadbe, koja će biti organizovana početkom 2016. godine.

Geret, koji je glumio i u filmu Anđeline Džoli “Nesalomljivi”, upoznao je Kirsten na setu filma “On the Road” 2012. i od tada su nerazdvojni. Njihov prvi sastanak bio je veoma romantičan - Geret je svoju djevojku odveo na vožnju kanuom, i to u tri sata poslije ponoći.

“Ispali smo iz kanua, nije bio stabilan. Morali smo da plivamo nazad u blatnjavoj, odvratnoj vodi”, pričao je kasnije mladi glumac.

Kirsten Danst upravo je završila snimanje nove serije “Fargo” u kojoj igra manipulativnu kozmetičarku Pegi Blumkvist. U nedavnom intervjuu glumica je priznala da je snimanje bilo jako teško.

“Raditi na televiziji je mnogo teže nego raditi film. Kada sam dobila ulogu u 'Fargu', prijateljica Lizi Kaplan, koja igra u 'Masters of Sex', rekla mi je da osiguram sebi velike količine vitamina B12 kako bih pregurala nedjelju. Nisam joj vjerovala, ali poslije nekoliko nedjelja već sam bila zavisna od vitamina”, ispričala je Kirsten Danst nedavno i dodala da je uloga u seriji “Fargo” najbolja koju je ikada igrala.

Bonus video: