Komičarka živi u garsonjeri, uprkos tome što je bogata

Iako je trenutno zadovoljna, Šumer ipak sanja o velikoj kući pored vode
1 komentar(a)
Ejmi Šumer, Foto: Beta/AP
Ejmi Šumer, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.08.2015. 17:06h

Glumica Ejmi Šumer, osim što je nagrađena Emijem za šou koji se emituje na Comedy Centralu, trenutno uživa u slavi koju joj je donio film „Trainwreck“, a priprema i emisiju za kanal HBO, pa se može reći da njena karijera trenutno samo napreduje. Ipak, 34-godišnjakinja je u intervjuu za Radio 1 otkrila, da uprkos tome što njen film puni blagajne u bioskopima i dalje živi skromno u svojoj garsonjeri.

„Ja sam najbogatija osoba koju poznajem, a koja živi u garsonjeri. Moj krevet se sklapa uz zid i onda na tom mjesto peglam garderobu“, otkrila je ona, a zatim i objasnila zbog čega se nije preselila u veći stan.

„Svi ljudi koje poznajem govore da će se uz pomoć sljedećeg projekta obogatiti, ali to govore posljednjih jedanaest godini“, istakla je skeptično glumica, koja se tokom života često selila, pa je živjela u stanovima od Ist Sajda do Kineske četvrti.

„Preselila sam se u Njujork 2003. godine kako bih nakon završetka fakulteta postala glumica. Našla sam malu garsonjeru koja se iznajmljivala za 1.275 dolara u Kineskoj četvrti, ali sam se namučila sa sumnjivim brokerom, što je još jedan dokaz moje sklonosti prema vezama u kojima me zlostavljaju“, priča Šumer.

„On je pokušavao da mi da savjete kako da se snađem u velikom gradu. Mislila sam da ću moći sebi da priuštim plaćanje stana, ali sam uskoro bila primorana da nađem cimerku i dijelim garsonjeru“, nastavlja glumica i dodaje kako je brzo nakon toga dala oglas.

„Na oglas se javila studentkinja iz Ohaja, koja je bila spremna da plaća pola stanarine i da spava na krevetu na razvlačenje. Srećom, bila je super, pa smo se družile i uveče zajedno gledale seriju 'Sex and the City'. Ni ona, ni ja nismo imale društveni život, jer je pozivanje prijatelja u stan bilo nemoguće“, prisjetila se ona.

Šumer zatim dodaje da se brzo preselila u dvosobni stan u Čelsiju, koji ju je koštao samo 800 dolara mjesečno, ali se u njemu nije dugo zadržala jer joj je cimerka, kako ističe bila “ogromna dro*a”.

Komičarka koja je odrasla u istočnoj strani Njujorka, potom se preselila u zapadni dio.

“Našla sam garsonjeru preko brokera i stvarno mi se odmah svidjela. I dalje mi se sviđa komšiluk i to što u stanu nema buba. Jedino me nervira veličina stana, naročito zato što u njemu držim i bicikl. Ima sve što i normalne velike kuće, samo što je sve zbijeno u malom stanu”, opisuje ona.

Iako je trenutno zadovoljna, Šumer ipak sanja o velikoj kući pored vode.

“Planirala sam da kupim stan, ali mi je moj bankar rekao da sam daleko od toga da to mogu sebi da priuštim”, otkrila je glumica.

Bonus video: