Morisej otvoreno o karcinomu, depresiji, seksualnom zlostavljanju

Svakako najintrigantnije, bilo je kada je pričao o tome kako ga je seksualno napastvovao radnik osiguranja na aerodromu u San Francisku
74 pregleda 0 komentar(a)
Morisej (Novina)
Morisej (Novina)
Ažurirano: 21.08.2015. 15:58h

Muzičar Morisej je progovorio o kontroverzama koje ga prate. U neuobičajeno otvorenom razgovoru za ORA TV muzičar je otvorio dušu i pričao o karcinomu jednjaka koji mu je navodno otrkiven.

Bivši frontman “The Smithsa” prošle godine priznao da je uzimao i terapiju za tu zloćudnu bolest.

“Kad vam u lice kažu da imate karcinom, ne shvatate to odmah. Ali, poslije, kad se nađete sami na stepenicama, tek tada vam to uzdrma um. Ali, danas je s mojim zdravljem sve u redu”, siguran je muzičar koji je otvoreno govorio i o depresiji i priznao da je antidepresive počeo da uzima već kao 17-godišnjiak.

Svakako najintrigantnije, bilo je kada je pričao o tome kako ga je seksualno napastvovao radnik osiguranja na aerodromu u San Francisku.

“Želite detalje? Stravični su. Naime, iako sam prošao skener i sve je bilo u redu, taj čovjek je gurao prst u moju stražnjicu. Ljudi sa kojima sam putovao odmah su to okarakterisali kao seksualno iskorišćavanje. Ispunio sam i forumular kojim sam se žalio na taj postupak, ali ništa se nije dogodilo”, prisjeća se muzičar.

Bonus video: