Pol Voker i Britni Spirs zvijezde Teen Choice Awardsa

Bend One Direction dobitnik je osam nagrada, serija "Empire" nagrađena je u kategoriji najbolje TV serije, Elen Dedženeris je proglašena za najbolju komičarku a više nagrada otišlo je nastavku franšize "Igre gladi"
120 pregleda 2 komentar(a)
Britni Spirs, Foto: Beta/AP
Britni Spirs, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.08.2015. 09:09h

Hit serija "Empire", pokojni Pol Voker i Britni Spirs bili su "zvijezde" sinoćnje dodjele nagrada tinejdžera - Teen Choice Awards.

Dvosatna ceremonija počela je pobjedničkim plesom iz boksofis hita "Straight Outta Compton" u Galen centru u Los Anđelesu.

Reper Ludakris, zvijezda sedmog nastavka serijala "Paklene ulice" (Fast and Furious) bio je zajedno sa glumicom iz serije "Djevica Džejn" Đinom Rodrigez i glumcem Džošom Pekom voditelj ovogodišnje, 17. dodjele nagrada. Ludakrisov film dobitnik je nagrada za najbolji akcioni film i najboljeg glumca u akcionom ostvarenju - Pol Voker.

"Pol Voker je duhom ovdje sa nama", rekao je Vin Dizel, zvijezda franšize.

Tin čojs nagrade dodjeljuju se miljenicima tinejdžera iz svijeta filmova, muzike, TV, mode, sporta, digitalnih medija.

Britni Spirs, koja je tokom karijere bila redovni gost Tin čojs nagrada i dobitnik više trofeja u obliku daske za surfovanje, uključujući i priznanja za životno djelo 2009. sinoć je dobila nagradu Ikona stila koju je posvetila sinovima i sestričini koji su bili u publici.

Britanski bend One Direction dobitnik je osam nagrada, serija "Empire" nagrađena je u kategoriji najbolje TV serije, Elen Dedženeris je proglašena za najbolju komičarku a više nagrada otišlo je nastavku franšize "Igre gladi".

Bonus video: