Dr Dre: Napravio sam greške u životu, jer sam bio mlad i glup

Barns je tada tvrdila da ju je tadašnji član gangsterske rep grupe N.W.A., “zgrabio otpozadi za kosu, a zatim je udario u zadnji dio glave”
435 pregleda 2 komentar(a)
Dr Dre (Novina)
Dr Dre (Novina)
Ažurirano: 16.08.2015. 17:31h

Četrnaest godina nakon što je Di Barns, novinarka specijalizovana za hip hop umjetnost, optužila kultnog repera da ju je brutalno pretukao u noćnom klubu u Los Anđelesu, Dr. Dre je priznao da se zbog toga kaje, prenosi huffingtonpost.com.

Barns je tada, u saopštenju tvrdila da ju je tadašnji član gangsterske rep grupe N.W.A., “zgrabio otpozadi za kosu, a zatim je udario u zadnji dio glave”.

Dr.Dre u to vrijeme nije poricao da je došlo do incidenta, a čak je i u intervjuu za Rolling Stone magazin to potvrdio.

“Prosto sam to uradio. Ništa sada ne možemo uraditi pričajući o tome. Uostalom, nije u pitanju ništa strašno, samo sam je gurnuo kroz vrata”, rekao je reper tada.

U novom intervjuu za isti magazin, za avgustovsko izdanje, Dr.Dre je priznao da se iskreno kaje zbog incidenta koji je sam izazvao.

“Napravio sam je*ene greške u mom životu. Bio sam mlad i je*eno glup. Ali platio sam za te greške i ništa me ne bi moglo natjerati da takvu grešku ponovim”, ispričao je on.

Kultni reper je nedavno objavio novi album “Compton”, koji je kako kaže inspirisan biografskim filmom “Straight Outta Compton”.

Bonus video: