Ljubavna idila Žizel i Toma Brejdija u krizi

Brejdijev 38. rođendan navodno su proveli svađajući se i još uvijek se nisu pomirili
1 komentar(a)
Žizel Bunšen, Tom Brejdi, Foto: Instagram
Žizel Bunšen, Tom Brejdi, Foto: Instagram
Ažurirano: 15.08.2015. 18:32h

Magazin "OK!" piše da se Žizel Bunšen i Tom Brejdi suočavaju sa ozbiljnim problemima koje kriju od javnosti.

“Njihov odnos je zategnut već dugo. Godinama se bore sa istim problemima - rekao je izvor blizak slavnim supružnicima.

Niko nije mogao ni da nasluti da je Žizel pred razvodom, pošto na Instagramu objavljuje samo idilične porodične fotografije. Nedavno je na simpatičnom slikom i romantičnom porukom suprugu čestitala rođendan.

“Srećan rođendan mojoj ljubavi. Blagosloveni smo što te imamo u našim životima. Hvala ti što nam oduvijek pružaš toliko ljubavi" - napisala je bivši Viktorijin anđeo, koja sa Brejdijem ima dvoje dece, petogodišnjeg sina Bendžamina i dvogodišnju ćerku Vivijan.

Ipak, oni koji su dobro upućeni u manekenkin privatni život tvrdi da je to samo predstava za javnost. Brejdijev 38. rođendan navodno su proveli svađajući se i još uvijek se nisu pomirili.

Ukoliko do razvoda dođe, velike su šanse da će supružnici nastaviti da se svađaju na sudu oko podjele imovine, s obzirom da se njihovo zajedničko bogatstvo procjenjuje na 460 miliona dolara.

Dok svjetski mediji spekulišu o njihovom razvodu, Žizel je na Instagramu objavila poruku koja glasi: "Ljudi često zaboravljaju da je ljubaznost besplatna." Izvori tvrde da je poruka bila upućena upravo njenom mužu.

Ukoliko su ove glasine istinite, Žizel i Tom biće još jedan u nizu poznatih parova koji će okončati brak ove godine.

Bonus video: