POSLIJE 40 GODINA

Medicinska sestra Elvisa Prislija objavljuje knjigu

"Shvatila sam kako su fanovi gladni priča o tome kakav je bio život tokom normalnog dana na Grejslendu", rekla je Letiša Henli Kirk i dodala da "oni već znaju priče o drogi i seksu i životu na putu"
0 komentar(a)
Elvis Prisli, Foto: Beta/AP
Elvis Prisli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.08.2015. 15:44h

Letiša Henli Kirk, nekadašnja privatna medicinska sestra Elvisa Prislija, objaviće knjigu o svom životu uz tu muzičku legendu i njegovu porodicu.

Ona je sa suprugom i dvije ćerke živjela na Prislijevom imanju "Grejslend" u Memfisu od 1972. do 1983. godine i često putovala sa njim na turneje, prenio je američki dnevni list Džekson san.

Njena knjiga predstavlja zbirku kratkih priča i uključuje nekoliko desetina do sada neobjavljenih fotografija.

"On nije bio samo moj pacijent, već dobar prijatelj", rekla je sedamdesetrogodišnja Letiša Henli Kirk, koja planira da objavi knjigu danas.

Skoro 40 godina nije govorila o godinama koje je provela sa Prislijem, a kako je rekla, predomislila se nakon što ju je prijatelj ubijedio da poseti Memfis tokom "Elvisove nedelje" prošlog avgusta, kada je razgovarala sa mnogim obožavateljima koji posjećuju "Grejslend" na godišnjicu Elvisove smrti.

"Shvatila sam kako su fanovi gladni priča o tome kakav je bio život tokom normalnog dana na Grejslendu", rekla je Letiša Henli Kirk i dodala da "oni već znaju priče o drogi i seksu i životu na putu".

Prema njenim riječima Prisli je bio izuzetno velikodušan i volio je da usrećuje ljude.

Preporučujemo za Vas