Izgleda da je prebolio Mis Pigi: Kermit je ponovo u vezi

"Njeno ime je Deniz. Jedna je od šefica marketinškog tima ABC-ja"
156 pregleda 0 komentar(a)
Kermit, Foto: Twitter
Kermit, Foto: Twitter
Ažurirano: 09.08.2015. 16:27h

Zvijezda Mapet šoua žabac Kermit nakon razvoda od svoje dugogodišnje partnerke Mis Pigi nije gubio vrijeme i sada je u vezi s članicom marketinškog tima tv-mreže ABC, piše Independent.

Vezu sa svinjom Deniz, Kermit je potvrdio i na Twitteru. "Njeno ime je Deniz. Jedna je od šefica marketinškog tima ABC-ja. Zapravo je jedna od najzaslužnijih za pokretanje novog shoua... Jednostavno volim svinje", rekao je u jednom intervjuu.

Vijest o razvodu popularnih likova objavljena je prošle nedjelje.

U zajedničkom saopštenju objavili su da su nakon brojnih razmirica i dubokog promišljanja donijeli tešku odluku o prekidu ljubavne veze ali da namjeravaju da nastave saradnju u raznim projektima.

Za portal E!News Kermit je rekao još neke pojedinosti o raskidu: "Ponekad se dogodi da s nekim provedete niz godina i odjednom shvatite da ste odavno krenuli različitim smjerovima, a kad ste svinja i žabac, ti smjerovi mogu biti ekstremno udaljeni."

Iako skeptični posmatrači smatraju da je informacija o raskidu marketinški trik uoči početka emitovanja nove serije o popularnim Mapetovcima, Mis Pigi je potvrdila da vijest o razvodu nije puka glasina pa je u međuvremenu glumcu Alenu Kamingsu tvitovala da poruči svojim "slatkim, slobodnim prijateljima" da je ponovno slobodna.

O novoj Kermitovoj izabranici Deniz zasad nema podrobnijih informacija.

Bonus video: