U Holivudu me ne žele, ali me nije briga

“Kada dođeš u određene godine shvatiš da ne izgledaš loše koliko si zamišljao. Ne osjećaš se staro onoliko koliko si očekivao. To je mit. Četrdesete su pune života. Jedina loša stvar u četrdesetima je ako do tada nisi dobio dijete”, ispričala je
3 komentar(a)
Selma Hajek, Foto: Reuters
Selma Hajek, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.08.2015. 16:35h

Iako je nedavno glumica Selma Hajek otkrila da iz Holivuda ne ponude za uloge kao ranije, ona tvrdi da ima “pune ruke posla”, piše foxnews.com.

“Mislim da me više ne žele, ali zaista me nije briga”, kazala je glumica, koja trenutno producira, ali i pozajmljuje glas u animiranom filmu, koji je adaptacija knjige poezije “The Prophet”, libanskog autora Kalila Gibrana. To je, navodi, “projekat strasti”, koji će se naći u američkim bioskopima od 7. avgusta, a za rad na njemu inspirisala ju je sedmogodišnja kćerka Valentina Pino.

“Za mene je to veoma značajno, puno nade i poštovanja. Taj projekat je u čast djece. Mnogi mi govore kako se djeci ne dopada poezija, ali to nije tačno. Upravo zbog toga imamo veliki broj rimovanih pjesmica koje im pjevamo dok su mali, a kada malo porastu to im uskratimo. To je njihov prvi jezik”, objasnila je Hajek.

Glumica se ranije na premijerama i crvenim tepisima pojavljivala redovno, ali je fanovi u posljednje vrijeme ne gledaju često na takvim događajima, a ona je objasnila da je razlog zato što je zauzeta dobrotvornim radom.

“Dobijala sam mnogo nagrada sa različitih strana svijeta za humanitarni rad, imala sam i mnogo filmova koje sam završavala. Naravno, tu je i moj suprug (Fransoa Anri Pino) koji me vodi svuda, a zauzeta sam i sopstvenim životom”, ispričala je ona.

Na pitanje kako se osjeća s obzirom na to da sljedećeg mjeseca puni 49. godina, Hajek je ponosno pokazala svoje bore.

“Još ne koristim botoks, kao što možete vidjeti”, pohvalila se ona, dodajući da su 40-te godine za nju bile “sjajna avantura”.

“Kada dođeš u određene godine shvatiš da ne izgledaš loše koliko si zamišljao. Ne osjećaš se staro onoliko koliko si očekivao. To je mit. Četrdesete su pune života. Jedina loša stvar u četrdesetima je ako do tada nisi dobio dijete”, ispričala je ona.

“Još jedna loša i grozna stvar je vezana za današnje muškarce, koji kada napuniš 40 počinju da odlaze... Ali znate šta? Oni najbolji ostaju”, poručila je Hajek, koja se nedavno slikala u toplesu za Allure magazin.

Bonus video: