„Čovječe... Bez donjeg veša i sa pirsingom”

Osim fanova, činjenicom da na nastupima ispod pantalona ne nosi donji veš, bio je zatečen i frontmen grupe Aerosmith, Stiven Tajler
114 pregleda 2 komentar(a)
Leni Kravic, Foto: Beta/AP
Leni Kravic, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.08.2015. 15:00h

Muzičar Leni Kravic nedavno se našao u centru pažnje, kada su mu na koncertu u Stokholmu pukle pantalone, pa su svi prisutni mogli da vide njegov polni organ na kojem je pirsing, a snimci i slike nesrećnog trenutka, proširile su se neverovatnom brzinom na društvenim mrežama.

Osim fanova, činjenicom da na nastupima ispod pantalona ne nosi donji veš, bio je zatečen i frontmen grupe Aerosmith, Stiven Tajler.

“Čovječe... Bez donjeg veša i sa pirsingom... Je*eš me. To mi nikada nisi pokazao”, poruka je koju je Tajler poslao kolegi, a koju je Kravic objavio na Internetu.

Ova poruka nasmijala je mnoge, ali ne i ćerke čuvenih muzičara, pa se na društvenim mrežama uskoro pojaviop i skrinšot poruke koju je Tajlerova ćerka Čelsi, poslala Zoi čiji je otac Kravic.

“Naši očevi pričaju o penisima i to je hit na društvenim mrežama”, napisala je Čelsi, koja takođe ima svoj bend, nakon čega se Zoi zaprepašćeno zapitala da li je u pitanju Twitter.

? @chelsannat • @lennykravitz • @iamstevent • #rockoutwithyourcockout •

A photo posted by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Kravic je inače, još 2011. u intervjuu za Elle objasnio zbog čega je stavio pirsing na svoj polni organ.

Prema njegovim riječima, zato što je to želio, ali i zato što je od majke naslijedio dijamant.

“A koje je bolje mjesto za porodični nakit od porodičnog nakita?”, našalio se muzičar koji je dodao da su njegove ljubavnice posebno zadovoljne zbog pirsinga.

Bonus video: