Šarapova se vratila u Crnu Goru

Iako se na Svetom Stefanu odmarala prije samo dvije neddelje, po preporuci prijatelja Novaka Đokovića, Marija je odlučila da slobodno vrijeme provede na krstarenju, a jedna od destinacija je Crna Gora
113 pregleda 14 komentar(a)
Marija Šarapova, Foto: Instagram
Marija Šarapova, Foto: Instagram
Ažurirano: 09.08.2015. 07:04h

Pauzu u karijeri, koju je napravila zbog povrede kuka, ruska teniserka Marija Šarapvoa koristi za krstarenje luksuznom jahtom koja je viđena u Orahovcu kod Kotora.

Ruskoj teniserki se očigledno i te kako dopala Crna Gora. Iako se na Svetom Stefanu odmarala prije samo dvije nedjelje, po preporuci prijatelja Novaka Đokovića, Marija je odlučila da slobodno vrijeme provede na krstarenju, a jedna od destinacija je Crna Gora, prenosi Blic.

Iako su mnogi očekivali da će na Jadranu liječiti ljubavne jade zbog raskida sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, koji ju je prevario sa starletom Nikoletom Lozanovom, suprugom napadača Partizana Valerija Božinova, Marija je dobro raspoložena!

"Uopšte ne pokazuje da je utučena, raspoložena je i duhovita. Nekoliko puta smo je vidjeli. Najviše vremena provela je na palubi kako bi izbjegla paparace. Ne bi nas iznenadilo da je u Crnu Goru došla da bi našla dečka. Vjerovatno joj se neko dopao kad je bila ovdje nedavno, pa se zbog njega vratila" kaže izvor „Blica“.

Bonus video: