Jovan Aleksić poklonio slatkiše djeci iz Doma u Bijeloj

Djeca iz Dječjeg doma u Bijeloj Jovanu su se zahvalila tako što su za njega pjevala
182 pregleda 4 komentar(a)
Jovan Aleksić, Foto: Savo Prelević
Jovan Aleksić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.08.2015. 15:31h

Podgoričanin Jovan Aleksić, superfinalista takmičenja "Pinkove zvjezdice", danas je dobio svoju nagradu, Pionirove slatkiše u svojoj težini, a zatim ih odmah proslijedio drugarima-djeci iz Dječjeg doma Mladost u Bijeloj.

Uvijek nasmijani dječak slatkiše je preuzeo od Olivere Šuškavčević, marketing menadžerke kompanije Voli, Pionirovog distributera za Crnu Goru. Paketi su težili tačno 53 kilograma, a Jovanu je trebao cijeli kombi da ih odnese u Bijelu.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam u prilici da upoznam Jovana i da mu uručim ovaj slatki poklon u težini od 53 kilograma”, kazala je Olivera Šuškavčević.

Jovan Aleksić se u Bijeloj susreo sa drugarima koji ne uživaju u roditeljskoj ljubavi kao on, a u jednom trenutku i suze su zaiskrile u njegovim očima.

"Kada sam ga zvao nakon što je uručio poklon djeci u Bijeloj, rekao mi je: 'Tata, oči su mi se napunile suzama'. Jovan je takav, osjetljiv, i čim smo saznali da će dobiti ovakvu nagradu, odmah je rekao da će slatkiše da pokloni drugarima u Bijeloj. Njegovi utisci su sjajni, zahvalan je Pioniru, ali je srećan što je obradovao one kojima je to najpotrebnije. Ako ste roditelj znate kako ta djeca žive, bez roditeljske ljubavi, priče za laku noć...Jovan sve to osjeća i želio je da ih obraduje", kazao je za Vijesti Jovanov otac Vladimir Aleksić.

Djeca iz Dječjeg doma u Bijeloj Jovanu su se zahvalila tako što su za njega pjevala, a on je svima dao poneki slatkiš i pažljivo ih saslušao. Zahvalnica i plaketa delfina posebno su obradovali malog Jovana.

"Kao i sva djeca, i naša djeca su se obradovala ovoj donaciji, a za Jovana su pripremili zahvalnicu, poklonili mu plaketu delfina koji je zaštitni znak naše ustanove poželjevši mu uspjeh u daljoj karijeri”, kazala je pomoćnik direktora Dječjeg doma "Mladost" Slavica Ilić.

Jovana uskoro čekaju školske obaveze, a njegov otac otkrio je još neke planove.

"Osim škole, radiće na pjesmi za koju je stihove napisala njegova mama, a muziku Frenki Bogićević. Ta kompozicija treba da se snimi uskoro, a posebno se raduje nastupu u Baru 14. avgusta, gdje će podijeliti binu sa čuvenom grupom 'Kerber'", najavio je Vladimir Aleksić.

Bonus video: