POŠTO JE DŽEJSI IZAŠAO IZ ZATVORA

Džeki Čen snima album i film sa sinom

"Prije sam bio previše tradicionalan, nisam želio da mu pomažem, već da on pomogne sebi”, rekao je Čen i dodao da je bio zapanjen kada je na setu rimejka "Karate kida" vidio da Vil Smit svakodnevno pomaže sinu tinejdžeru Džejdenu
234 pregleda 0 komentar(a)
Džeki Čen, Džejsi Čen (Novina)
Džeki Čen, Džejsi Čen (Novina)
Ažurirano: 05.08.2015. 17:30h

Zvijezda akcionih filmova Džeki Čen rekao je da želi da radi sa sinom Džejsijem na filmu i albumu pošto su se njihovi odnosi poboljšali nakon što je njegov nasljednik izašao iz zatvora u kojem je proveo šest mjeseci zbog posjedovanja marihuane, prenosi Tanjug. Čen smatra da je za Džejsija bilo dobro što je bio u zatvoru, pošto je to uticalo na njegovu zrelost i da su sada njihovi odnosi mnogo bolji.

"Prije sam bio previše tradicionalan, nisam želio da mu pomažem, već da on pomogne sebi”, rekao je poznati glumac i dodao da je bio zapanjen kada je na setu rimejka "Karate kida" vidio da njegov kolega Vil Smit, svakodnevno pomaže sinu tinejdžeru Džejdenu.

"Onda sam se zapitao zašto sam toliko tvrdoglav", rekao je Čen. On kaže i da je tražio prikladan film za Džejsija i u međuvremenu će mu producirati album. Čen se nada da će uraditi i duet sa sinom.

U toj pjesmi će se izviniti Džejsiju zato što ga je ignorisao dok je bio mlad. "Reći ću u pjesmi 'Izvini, bio sam zauzet u to vrijeme'", kaže on.

Preporučujemo za Vas