Demi Mur prodaje kuću u kojoj je pronađen mrtav mladić

Demi Mur, koja nije bila u kući kada se dogodila nesreća, izjavila je da više nikada neće kročiti u nju i da želi da je odmah proda
183 pregleda 0 komentar(a)
Demi Mur, Foto: Beta/AP
Demi Mur, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.07.2015. 07:53h

Američka glumica Demi Mur odlučila je da proda svoju vilu na Berveli hilsu nakon što je 19. jula u bazenu njenog imanja pronađeno tijelo jednog mladića, čije okolnosti smrti još nisu poznate, prenose danas lokalni mediji u SAD.

Demi Mur, koja nije bila u kući kada se dogodila nesreća, izjavila je da više nikada neće kročiti u nju i da želi da je odmah proda.

Bivša supruga Brusa Vilisa (52) je tada bila u inostranstvu sa svojom porodicom, prenio je portal TMZ i dodao da je na imanju Demi Mur bilo održano slavlje vjerovatno bez njenog znanja.

Glumica posjeduje kuću u američkoj saveznoj državi Kaliforniji od 2003. godine. Kuća, kupljena za osam miliona dolara, ima pet spavaćih soba i šest kupatila.

Demi Mur (52) je zahvaljujući nastupima u filmovima "Duh", "Nepristojna ponuda" i "Striptiz" postala jedna od najpoznatiji glumica u Holivuda.

Bila je udata za glumca Brusa Vilisa s kojim ima tri ćerke. Kasnije se udala za glumca Eštona Kučera i razvela prije dve godine. Demi Mur i Kučer su tokom braka osnovali Fondaciju za borbu protiv seksualne eksploatacije devojčica širom svijeta.

Bonus video: