Čistačica ulica seks simbol Brazila: Ponosna na svoj posao, pozirala bi gola

Dvadesettrogodišnja Brazilka je već prozvana "seksi čistačicom", a njene su fotografije na Fejsbuku potpuno izbezumile muški dio populacije
175 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 21.07.2015. 09:55h

Seksi čistačica ulica iz Rio de Žaneira postala je prava internet senzacija u Brazilu nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje fotografije u narandžastoj uniformi.

Rita Matoš pronašla je slavu preko noći zahvaljujući brzom širenju njenih fotografija. Odjevena u uniformu radnice lokalne čistoće, Rita je prošle nedjelje izazvala pravi boom među brazilskim korisnicima aplikacije WhatApp, prenosi Jutarnji list.

Dvadesettrogodišnja Brazilka je već prozvana "seksi čistačicom", a njene su fotografije na Fejsbuku potpuno izbezumile muški dio populacije. Pogotovo fotografije u bikiniju gdje Rita otkriva sve svoje adute.

Međutim, Matoš, koja mjesečno zaradi oko 500 eura, iskritikovala je svoju eksponiranost i obožavatelje navodeći kako je pozitivno diskriminišu u odnosu na njene ne toliko lijepe koleginice. No, priznaje da bi pozirala gola kada bi dobila pravu ponudu.

"Ljudi su iznenađeni kada vide lijepu djevojku koja radi kao čistačica ulica. Kažu mi da bi mogla naći bolji posao od čišćenja i čupanja korova. No, zašto bi čistači ulica, nužno, trebali biti ružni. To je čista predrasuda. Ponosna sam na svoj posao i iako je težak, zna biti vrlo zabavan", ispričala je Matoš za lokalni tabloid, a prenosi Jutarni list.

Svakog se dana budi u 4.20 sati i radi smjenu i do 12 sati, čisteći ulice Realengo četvrti u Riju.

Navikla je, kaže, na dobacivanja i zvižduke, no nikada nije očekivala da će postati nacionalni seks simbol. Posljednjih sedam godina je u vezi, a dečko joj je također čistač ulica.

Iako se na početku žalila na iznenadnu slavu, sada će je pokušati iskoristiti u poslovne svrhe da postane model. Od posla neće sigurno odustati jer, tvrdi, upravo je to drži u kondiciji.

Galerija

Bonus video: