Đoković otputovao iz Porto Montenegra

Iz menadžmenta hotela i Porto Montenegra nisu željeli da komentarišu i daju bilo kakve informacije o Đokovićevom boravku, želeći da zaštite pravo na njegovu privatnost
235 pregleda 18 komentar(a)
jahta Dijana, Foto: Željko Komnenović
jahta Dijana, Foto: Željko Komnenović
Ažurirano: 18.07.2015. 06:57h

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković otputovao je prekjuče iz Tivta, nakon što je dva dana, sa suprugom i sinom, proveo u marini Porto Montenegro.

Prvi reket svijeta je u elitnoj tivatskoj marini boravio na svojoj jahti “Dijana”, vrijednoj pet miliona eura.

Prema nezvaničnim informacijama, prespavao je u superluksuznom hotelu “Regent”, ranga pet plus zvjezdica.

Iz menadžmenta hotela i Porto Montenegra nisu željeli da komentarišu i daju bilo kakve informacije o Đokovićevom boravku, želeći da zaštite pravo na njegovu privatnost.

Tokom boravka u Tivtu, Đoković je posjetio je i Porto Montenegro Yacht Club na bazenu Lido Mar, a pokazan mu je i upravo završeni novi rezidencijalni objekat “Ksenija”, pri čemu, tvrdi izvor “VIjesti”, proslavljeni srpski teniser nije krio svoje oduševljenje viđenim i kvalitetom usluga.

Otvoren i Jahting klub

Iz Porto Montenegra juče su saopštili da će svjetska nautička klijentela od ovog ljeta moći da uživa u novom Porto Montenegro Jahting klubu, koji čine Lido bazen, restorani “Pranzo” i “De Gustibus” i noćni klub “Platinum”.

“Posluju jedriličarski i sportski klub koji se nalaze u bivšem Domu vojske, nudeći članovima pristup teniskim terenima, teretani, fitnes klubu, veslanju i nautičkoj floti...”.

Bonus video: