Tvrdnje Jasmine Milenković ne zaslužuju komentar

"Ja kad dođem tamo, oni kažu ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica i neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pjevački"
146 pregleda 54 komentar(a)
Jasna Milenković Jami, Foto: Screenshot (YouTube)
Jasna Milenković Jami, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 16.07.2015. 19:08h

Vlada Crne Gore neće komentarisati tvrdnje pjevačice Jasne Milenković, poznate kao Jami, da je državnim avionom i helikopterima dolazila u Podgoricu, nakon poziva koji su odatle stizali.

Ona nije precizirala kojim povodom i ko je tačno pozivao, ali je kazala da sa "posebnom emocijom doživljava Dan državnosti Crne Gore".

"Ljubav stara nema zaborava. Milo... za drago. U tom momentu (devedesetih godina) ja sam bila jedna od najpopularnijih pjevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzlijetanje koje nije moglo da se zaustavi", rekla je ona za Bulevar B92.

Pjevačica je kazala da po hladnom vremenu nije mogla autom u Crnu Goru. Ali sam zato helikopterom i malim avionom veoma lako i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila", priča pjevačica i dodaje:

"Ja kad dođem tamo, oni kažu ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica i neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pjevački", ističe ona.

Na pitanja "Vijesti" da li je Vlada slala svoj avion ili helikoptere MUP-a po pjevače u Beograd, kao i da li je među njima bila Jasna Milenković, šef vladinog Biroa Srđan Kusovac odgovorio je:

"Tvrdnje gospođe Milenković, koje su danas prenijeli tabloidi, ne zaslužuju komentar".

Bonus video: