Džek Sperou u posjeti djeci u bolnici

Dep je cijeli dan proveo u bolnici, pozirajući u kostipu pirata i praveći selfije sa djecom, ali i drugim fanovima, kojima nije najavio ranije da će doći, pa je iznenađenje pacijenata bilo još veće
1 komentar(a)
Džoni Dep (Novina)
Džoni Dep (Novina)
Ažurirano: 12.07.2015. 09:53h

Popularni glumac Džoni Dep, koji trenutno u Australiji snima peti dio franšize “Pirates of the Caribbean”, iskoristio je slobodno vrijeme za dobro djelo, izvještava usatoday.com.

On je nakon završetka snimaja, odlučio da ne skida kostim kapetana Džeka Speroua, pa je obučen u pirata posjetio dječju bolnicu u Brizbenu.

Dep je cijeli dan proveo u bolnici, pozirajući u kostipu pirata i praveći selfije sa djecom, ali i drugim fanovima, kojima nije najavio ranije da će doći, pa je iznenađenje pacijenata bilo još veće.

Tokom posjete bolnici, sa njim je bila i ekipa Juiced televizije čije emisije su namijenjene djeci, a prave ih njihovi vršnjaci.

Uprava bolnice se putem svog Facebook profila uz sliku pacijenata sa Depom, zahvalila glumcu na posjeti i tome što su uveselili i oraspoložili djecu i njihove roditelje koji su bili u toj ustanovi.

Bonus video: