Udruženje ljubitelja društvenih igara promoviše igre u Kotoru

Prezentacija društvenih igara trajaće od 17 do 21 sat, na Trgu od kina u Kotoru, odnosno posljednjeg dana kada je i zatvaranje Kotorskog festivala pozorišta za djecu
177 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2015. 13:34h

Jedino crnogorsko udruženje ljubitelja društvenih igara, modelarstva i epske i naučne fantastike, Brljok, prezentovaće 12. jula, u okviru XXIII Kotorskog festivala pozorišta za djecu veliki broj igara iz svoje kolekcije.

Svi zainteresovani, uključujući i djecu i njihove roditelje dobrodošli su da se okušaju u igrama kao što su Ticket to ride Europe, Camel up, Jungle speed i mnoge druge.

Moderatori i članovi udruženja Brljok biće na raspolaganju, kada je u pitanju objašnjavanje pravila.

Prezentacija društvenih igara trajaće od 17 do 21 sat, na Trgu od kina u Kotoru, odnosno posljednjeg dana kada je i zatvaranje Kotorskog festivala pozorišta za djecu.

Udruženje Brljok je osnovano 2004. godine, a za širu javnost otvoreno je prije dvije.

Tokom proteklih godina članovi Brljoka su radili na promociji društvenih igara, organizovanju okupljanja na kojima su se igrale igre, kao i obilježavanje Svjetskog dana stonih društvenih igara (tri godine za redom), kao i pružanje podrške onima koji su željeli da osmisle svoje igre ili obogate svoju kolekciju.

Od nedavno, udruženje Brljok registrovano je kao nevladina organizacija, pa će u narednom periodu, aktivnosti udruženja biti znatno češće i kvalitetnije.

Udruženje Brljok broji više od 60 igara poput 7 Wonders, Bang, Catan, Dixit, Game of Thrones, Battlestar Galaxy, The Lord of the Rings, Kemet i mnoge druge, više od 150 u kotorskom ogranku.

Više informacija o klubu možete pronaći na sajtu brljok.me i Facebook stranici facebook.com/brljok.

Galerija

Bonus video: