Neobični blizanci: Rodili se isti, sada su različite rase

Kada su saznali da će postati roditelji blizanaca, doktor im je odmah rekao kako postoji šansa od jedan naprema milion da im djeca budu različite rase
201 pregleda 4 komentar(a)
Blizanci, Foto: SWNS
Blizanci, Foto: SWNS
Ažurirano: 08.07.2015. 07:02h

Kada su došli na svijet, nije bilo dileme da su Bobi i Rajli Džordž blizanci rođeni u razmaku od 30 minuta. No četiri godine kasnije, dječaci ne mogu biti različitiji više nego što jesu - Bobi je svijetle puti i ima plavu kosu, dok njegov brat blizanac ima tamnu put i smeđu kosu.

Njihova majka Abigej Tong (22) je bjelkinja, a otac Ričard Džordž (26) je melez.

Kada su saznali da će postati roditelji blizanaca, doktor im je odmah rekao kako postoji šansa od jedan naprema milion da im djeca budu različite rase. Nakon porođaja dječaci su izgledali identično, no već nakon mjesec i po jednome je koža počela svijetliti, a drugome tamniti.

"Dok je Abigejl bila trudna zezali smo se kako bi nam djeca mogla biti različitih rasa, no nismo vjerovali da bi to stvarno moglo biti tako", rekao je Ričard. Roditelji kažu kako ih na ulici čudno posmatraju, a Abigejl je neugodno jer ljudi uglavnom insinuiraju da je ''sigurno imala ljubavnika''. Oni imaju i kćerku koja je meleskinja

"Posebna smo familija i naši dječaci to znaju. Doktori kažu da smo jedni na milion i imaju pravo", rekla je Abigejl, piše Sunday People.

Bonus video: