Vilkinson: Konačno imam tijelo iz snova

U džinsu se osjećam najbolje, jer sada imam zadnjicu koju sam uvijek željela, kaže Kendra
60 pregleda 1 komentar(a)
Kendra Vilkinson, Foto: Beta/AP
Kendra Vilkinson, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.07.2015. 16:56h

Bivša Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson izjavila je u intervjuu za “People” da je tek sada, nakon što je rodila dvoje djece, zadovoljna svojim tijelom.

Supruga ragbiste Henka Basketa, poznata po rijaliti programu “Kendra” i tvrdnjama da je nakon rođenja prvog djeteta žestoko patila od postporođajne depresije, kazala je da se sada u svojoj koži osjeća bolje nego ikada,

“Sada sam prava žena. Tada sam bila djevojčica”, osvrnula se Kendra na godine provedene na imanju Hjua Hefnera. Iako se porodila prije samo 13 mjeseci, Kendra kaže da sada ima tijelo iz svojih snova.

“Tada sam bila u 'Playboyu', tačno, ali tek sada imam tijelo iz snova. U džinsu se osjećam najbolje, jer sada imam zadnjicu koju sam uvijek željela”, iskrena je TV zvijezda.

Iako još ne želi da se pojavi u bikiniju zbog hernije koju ima na ožiljku od carskog reza, Kendra ne može biti srećnija zbog svog izgleda.

“Tajna je u tome da se više ne trudim da budem savršena. Ne moram svakog dana da se pojavim u teretani i potpuno izgorim od vježbanja. Volim roštilj, moja porodica voli da jede. Približavam se tridesetim i želim da nađem ravnotežu između izgleda i ljubavi prema hrani”, otkriva Vilkinsonova.

Način na koji ostaje fit dok odgaja jednogodišnju Aliju i petogodišnjeg Henka IV, je jednostavan.

“Ljeti volimo da budemo napolju. Često idemo na planinarenja i na plažu. Svaka aktivnost na vazduhu je dobra. Mnogo šetamo, igramo tenis, golf. Zimi idem u teretanu ili na jogu. U teretani sam tri puta nedjeljno po 45 minuta”, kaže Kendra Vilkinson. Ipak, najveći dio energije ostavlja za svoju djecu, jer je njima najpotrebnija.

Njen i Basketov brak nedavno je uzdrmao seks skandal, jer je ragbista navodno imao aferu sa transseksualnom manekenkom Avom London. Kendra kaže da se povjerenje vratilo, ali da im skandal služi za nauk.

“Drago mi je što je Henk baš sada prošao kroz sve to, jer svome sinu i svojoj kćerki može da objasni kako je to kada čovjek napravi grešku i šta treba da radi nakon što napravi grešku”, kaže Vilkinsonova.

Bonus video: