Glumac davio direktoricu Paramount Picturesa

“Zgrabio me je za vrat i počeo da me guši, vukao me je između stolova i ja sam na kraju pala na pod i udarila glavom”, prepričala je ona u policiji
3 komentar(a)
Emil Hirč, Foto: Beta/AP
Emil Hirč, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.07.2015. 17:55h

Glumac Emil Hirč, najpoznatiji po ulozi u filmu “Into the Wild”, ponovo se našao u centru pažnje zbog incidenta koji je izazvao na Sundance Film Festivalu, a ovoga puta je detalje otkrila izvršna direktorica Paramount Pictures produkcije Daniel Bernfild koju je tada napao.

Ona je, kako piše The Associated Press, za policiju ispričala da je taj incident bio “bolan i apsolutno zastrašujući” te da ju je glumac davio.

Direktorica filmske produkcijske kuće, zbog posla kojim se oboje bave nije željela da podnese tužbu, ali se predomislila kada je shvatila da su svi mediji već saznali za incident.

“Počela je da izaziva raspravu, a ja sam se branio. Nije se dogodilo ništa više od toga. Vjerovatno je ona mene fizički napala pa sam se branio”, kazao je nakon hapšenja glumac, tvrdeći da se ostatka ne sjeća, jer je previše popio.

Sa druge strane, Bernfild tvrdi da joj je Hirč prišao govoreći joj kako je “dijete bogataša koje nikada nije moralo da radi”.

“Zgrabio me je za vrat i počeo da me guši, vukao me je između stolova i ja sam na kraju pala na pod i udarila glavom”, prepričala je ona u policiji.

Bonus video: