Kako sam zaveo Sofiju Vergaru

Džo je pratio njenu karijeru, ali i događanja u njenom privatnom životu
351 pregleda 6 komentar(a)
Sofija Vergara, Foto: Shutterstock
Sofija Vergara, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.06.2015. 11:45h

Glumac Džo Manđanelopriznao je da je čekao četiri i po godine kako bi osvojio Sofiju Vergaru. On je rekao da čim ju je vidio znao je da mora biti s njom.

Džo je pratio njenu karijeru, ali i događanja u njenom privatnom životu. On se uvek potajno nadao da će raskinuti verdbu sa njenim, sada već bivšim, vjerenikom Nikolasom Loebom.

Jednog dana stigao mu je mejl od prijatelja koji mu je javio da je Sofija raskinula vjeridbu. Džo je tada pozvao Sofijinog kolegu iz serije Modern Family, Tajlera Fergusona i rekao mu: Ne znam u kakvom je emotivnom stanju Sofija, ali reci joj da želim da je izvedem na večeru.

"Tajler mi je dao njen broj i odmah sam je pozvao. Rekla mi je kako snima film u Nju Orleansu i predložila da se nađemo kada se vrati u Los Anđeles. Pomislio sam, nema šanse, čekao sam gotovo pet godina i ovu priliku ne propuštam. Uhvatio sam avion i izveo je na večeru. To je bila najbolja odluka koju sam ikada donio", rekao je Manđanelo, prenosi magazin People. Manđanelo i Vergara su sada vjereni.

Bonus video: