Zvijezda Star Warsa uhapšena zbog bježanja od policije

Lojd je imao deset godina kada se proslavio kao mali Anakin, ali se ubrzo “penzionisao” pošto je rekao da mu je uloga u "Ratovima zvezda" život pretvorila u pakao
0 komentar(a)
Džejk Lojd (Novina)
Džejk Lojd (Novina)
Ažurirano: 22.06.2015. 16:52h

Dvadesetšestogodišnji glumac, Džejk Lojd, koji se širom svijeta proslavio ulogom malog Anakina u popularnom naučno-fantastičnom filmu iz 1999. godine “Star Wars: The phantom menace”, uhapšen je zbog brze vožnje.

Ne samo da je Lojd divljao autoputem, već je pokušao da pobjegne od policije kada su mu naredili da se zaustavi.

U policijskom izvještaju se navodi da je potjera trajala “miljama i miljama” pri velikoj brzini i da se konačno okončala kada je Lojd sletio sa puta i zabio se u drvored.

Niko nije povrijeđen u incidentu, ali je nekadašnji glumac uhapšen i optužen za prebrzu vožnju, bježanje od policije, vožnju bez dozvole i druge prekršaje.

Lojd je imao deset godina kada se proslavio kao mali Anakin, ali se ubrzo “penzionisao” pošto je rekao da mu je uloga u "Ratovima zvezda" život pretvorila u pakao.

“Više nisam mogao da idem u školu. Djeca su bila okrutna. Kada god bi me vidjeli, ispuštali bi zvuke kao svjetlosna sablja. Pored toga, nekada sam morao da dam oko šezdeset intervjua dnevno”, objasnio je on.

Bonus video: