Ed Širan: Zahvaljujući meni riđokosi sada imaju seks

Kao dokaz, pjevač je naveo primjer momka koji ga navodno imitira u klubovima ne bi li zaveo pripadnice ljepšeg pola.
123 pregleda 2 komentar(a)
Ed Širan, Foto: Shutterstock
Ed Širan, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.06.2015. 14:35h

Britanski kantautor Ed Širan uvjeren je da riđokosi ljudi uživaju u seksu više nego ikada i da bi trebalo na tome da zahvale njemu. Pjevač koji je stekao slavu srceparajućim pjesmama izjavio je za jednu američku radio stanicu da riđokosi Britanci koriste to što je njihova boja kose trenutno u trendu.

"Dosta je riđokosih momaka u Engleskoj koji me koriste. Zato ih ne mrzim, jer znate šta - konačno imamo seks. To je dobra stvar", kazao je Širan.

Kao dokaz, pjevač je naveo primjer momka koji ga navodno imitira u klubovima ne bi li zaveo pripadnice ljepšeg pola.

"Moj rođaka je otišla u provod sa drugaricama, u kafiću je jednoj od njih prišao momak koji se predstavio kao Ed Širan. Ona mu je dovela moju rođaku i rekla mu da to kaže njoj. I on i njoj kaže kao: "Hej, da, moje ime je Ed Širan i moje pjesme se vrte na radiju'. Keti, moja rođaka, mu onda izvadi ličnu kartu i pokaže mu da piše 'Keti Širan' i vikne na njega: 'Danas nećeš je*ati'", ispričao je pjevač i dodao taj momak vjerovatno često pokušava da "smuva" djevojke i da mu to vjerovatno uspijeva.

Kao dokaz Širan je naveo i činjenicu da ga mnoge žene kontaktiraju tvrdeći da su se upoznale sa njim.

"Moj menadžer je recimo dobio mejl od djevojke, dok smo bili na turneji po Americi. 'Mislim da sam sinoć na festivalu spavala sa Edom, ali ne mogu da se sjetim da li je to on ili nije. Ako jeste, reci mu da je šu*ak, a ako nije izvinjavam se zbog ovog mejla', napisala je ona prije par sedmica", otkrio je pjevač.

Bonus video: