Šajk odrasla u siromaštvu: Brala paradajz i vadila krompir za dolar dnevno

"U Parizu kad sam počinjala nisam imala ništa da jedem. To je bila prelomna tačka u mom životu, jer sam odlučila da se ne predajem. Znala sam da se ne mogu vratiti kući, a da ništa ne postignem i ta pomisao me natjerala da se još više potrudim", otkrila je Šajk
50 pregleda 20 komentar(a)
Irina Šajk, Foto: Reuters
Irina Šajk, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.06.2015. 19:03h

Topmodel Irina Šajk (29) zarađivala je manje od dolara dnevno prije nego što je stekla svjetsku popularnost.

Zvijezda, koja je u vezi je sa glumcem Bredlijem Kuperom, otkrila je da je odrasla u siromaštvu u Rusiji i da članovi njene porodice ponekad nijesu imali ni šta da jedu.

"Za dolar dnevno morala sam da berem paradajz i vadim krompir, jer je to bio jedini način zarade u našem malom gradu. Preko ljeta su me plaćali 20 dolara za 30 dana krečenja lokalne bolnice", kazala je ruska ljepotica.

Čak i kada je počela karijeru modela, stvari nisu odmah bile lake.

"U Parizu kad sam počinjala nisam imala ništa da jedem. To je bila prelomna tačka u mom životu, jer sam odlučila da se ne predajem. Znala sam da se ne mogu vratiti kući, a da ništa ne postignem i ta pomisao me natjerala da se još više potrudim", otkrila je bivša djevojka fudbalera Kristijana Ronalda i kazala je da joj je podsticaj dalo to što dolazi iz familije jakih žena i skromnog života.

"Moj otac je preminuo kad sam imala 14 godina i naučila sam kako da postanem jaka od moje majke i bake, koja je moj heroj", istakla je manekenka.

Bonus video: