Indijska glumica Šilpa Šeti proslavila rođendan u Crnoj Gori

"Nevjerovatno rođendansko iznenađenje. U Crnoj Gori sam, a moji najbliži su doletjeli da mi požele najljepše želje. Radž Kundra najbolji si!"
197 pregleda 12 komentar(a)
Šilpa Šeti, Foto: Instagram
Šilpa Šeti, Foto: Instagram
Ažurirano: 10.06.2015. 07:21h

Popularna indijska glumica Šilpa Šeti proslavila je sa porodicom i prijateljima rođendan u Crnoj Gori. Ona je na svom Instagram profilu podijelila fotografije sa žurke iznenađenja koja je priređena u njenu čast preksinoć na Kraljičinoj plaži, a glumica je sa svojim suprugom, multimilionerom Radžom Kundrom odsjela na Svetom Stefanu.

"Nevjerovatno rođendansko iznenađenje. U Crnoj Gori sam, a moji najbliži su doletjeli da mi požele najljepše želje. Radž Kundra najbolji si!", napisala je na Twitteru poznata glumica. Sudeći po objavljenim fotografijama rođendanska žurka je bila tematska, pa su se svi učesnici obukli kao akteri filmova o Džejmsu Bondu. Među prisutnima su bili Šilpina sestra Šamita Šeti i glumac Harman Bavedža.

Last night was so great, thanks @sanjanabatra for sending this nicolemiller outfit and saving the day(night?)

A photo posted by Shilpa Shetty Kundra (@officialshilpashetty) on

Šilpa, koja se udala za Radža 2009, sa njim ima sina Vijana. U Bolivudu je debitovala 1993. sa filmom "Baazigar", a veliku popularnost donosi joj film "Shool" iz 1999. Učestvovala je u britanskom rijalitiju "Celebrity Big Brother", a jedan je od osnivača indijske Premijer lige u kriketu. Radž Kundra je vlasnik više kompanija koje se bave sportom, trgovinom i čelikom između ostalog i jedan od najbogatijih britanskih Azijata. Trenutno je pod istragom zbog namještanja rezultata u indijskoj kriket ligi, a brak sa Šilpom mu je drugi do sada.

Bonus video: