Džej Kej obilazi crnogorsko primorje

Džej Kej je u Budvu stigao u nedjelju, neposredno prije zvaničnog objavljivanja završetka izgradnje projekta Dukley Gardens
0 komentar(a)
Džej Kej, Foto: Privatna arhiva
Džej Kej, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.06.2015. 14:36h

Frontmen grupe Jamiroquai, Džej Kej, ponovo je u Crnoj Gori, gdje će provesti sedam dana u luksuznom kompleksu Dukley Gardens, u Budvi.

Popularni pjevač sletio je u nedjelju nešto prije 11 sati ujutro na dubrovački aerodrom "Ćilipi", u pratnji još dvije osobe.

U Crnu Goru je stigao istog dana i biće ovdje na odmoru sedam dana.

Vidno raspoložen Džej Kej, sa svojim zaštitnim znakom, prepoznatljivim šeširom na glavi, strpljivo se slikao sa nekolicinom fanova koji su ga prepoznali i podijelio par autograma, prije nego što je na izlasku iz aerodromske zgrade ušao u luksuzni crni kombi, koji ga je direktno prevezao do Budve.

Čuveni pjevač, smješten je u jednoj od vila u luksuznom pentahaus apartmanu, sa dvije prostrane terase i predivnim panoramskim pogledom na pučinu Jadranskog mora i Stari grad Budvu. Domaćini iz Dukley Gardens su se postarali da poznata zvijezda ima pri ruci sve ono što voli. Od vrhunskog bijelog vina, energetskih pića i ostalih ljetnjih osvježavajući napitaka, Džej Keja je sačekao i njegov omiljeni vrhunski kavijar Beluga.

Osim omiljenih jela, pjevač je izrazio i želju da ponovo proba specijalitete iz domaće kuhinje, kao i neke od jela sa morskog menija. Poznata zvijezda, u narednim danima obići će neka interesantna mjesta na crnogorskoj obali, a na raspolaganju mu je i luksuzna jahta kojom će moći i da krstari crnogorskim primorjem.

Jamiroquai je lani nastupao na Sea Dance festivalu, u okviru Exit festivala, dok će ove godine vrijeme iskoristiti samo za odmor i uživanje u Crnoj Gori.

Džej Kej se prošle godine našao u ulozi domaćina i pravog šoumena veoma uspješne druge večeri humanitarnog segmenta Sea Dance festivala „Be Human“ u „Dukley Gardens“, tokom koje je prikupljeno preko 100.000 eura pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj.

Povratak sjajnoj muzičara u Crnu Goru, nakon prošlogodišnje posjete, odlična je prilika za dodatnu promociju grada Budve, u međunarodnim okvirima.

"Dolazak svjetske zvijezde poput Džej Keja na ljetovanje u Budvu, samo je još jedan od pokazatelja značaja održavanja Sea Dance festivala u Crnoj Gori, koji je u proteklih godinu dana na internacionalnom nivou na najbolji način promovisao benefite Budve kao moderne svjetske turističke destinacije. Vijest o dolasku frontmena sastava Jamiroquai je odlična za predstojeću sezonu, jer će internacionalni mediji još jednom imati priliku da prenesu informaciju o tome da svjetski džet set ljetuje u Crnoj Gori! Dolazak poznatih ljudi iz svijeta šoubiznisa predstavlja jako dobar mamac za buduće investicije, kako u oblasti kulture, turizma, tako i šire“, istakao je pomoćnik direktora Turističke organizacije opštine Budva, Aleksandar Armenko.

Bonus video: