Elen Dedženeris se povlači i seli u Australiju?

“Elen će napuniti 60 godina kada joj se završi ugovor, a i osjeća da joj je televizije više preko glave”, objasnio je neimenovani izvor
0 komentar(a)
Elen Dedženeris, Foto: Beta/AP
Elen Dedženeris, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.06.2015. 17:48h

Čuvena voditeljka Elen Dedženeris, navodno se umorila od svog posla i želi da se povuče iz javne scene, a tu informaciju za OK magazin je otkrio njen bliski prijatelj.

O povlačenju voditeljke šuška se već neko vrijeme, a naročito zbog toga što joj ugovor ističe za manje od dvije godine. Dedženeris navodno želi da se nakon isteka ugovora preseli u Australiju gdje će voditi miran život sa svojom partnerkom Poršom Derosi.

“Elen će napuniti 60 godina kada joj se završi ugovor, a i osjeća da joj je televizije više preko glave”, objasnio je neimenovani izvor.

“Uvijek je govorila sebi da će prekinuti karijeru kada osjeti da takav život počinje da je guši, a sa druge strane, iz godine u godinu sve je teže održati nivo entuzijazma po kome je poznata”, dodao je on. Dedženeris je u voditeljskim vodama već 40 godina, a sa Poršom je u vezi 11 godina.

“Porša je često govorila da treba da se odsele, ali to nikada nije bilo pravo vrijeme za Elen. Međutim, Elen sada jedva čeka da započne mirniji život, dok će Porša nastaviti sa glumom i dolaziti u Los Anđeles zbog posla”, tvrdi izvor.

Bonus video: