„ODAVNO JE NISAM VIDIO TRIJEZNU”

Brat Maraje Keri: Ona će završiti kao Vitni Hjuston

Nedavno je Demion Jang, bivši producent, prijatelj i ljubavnik Maraje Keri kazao da ona “živi u svom svijetu u kojem vlada ludilo”, da je usamljena i da joj je on dok su bili u vezi, bio jedini iskreni prijatelj
126 pregleda 1 komentar(a)
Maraja Keri, Foto: Shutterstock
Maraja Keri, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.02.2019. 21:54h

Morgan, brat slavne pjevačice, Maraje Keri za "The National Enquirer" kazao je da je veoma zabrinut za život svoje sestre.

On je kazao da je Maraja iz dana u dan sve gore i poseže za alkoholom i drogama, a okružena je licemjerima koji je na to podstiču.

“Ona nema na koga da se osloni i nije dovoljno psihički jaka da se izbori s problemima”, izjavio je Morgan koji sa sestrom ne komunicira već dvije godine.

On smatra da pjevačica nije sposobna da brine o svojoj djeci, jer pije, što je radila i tokom  trudnoće.

Nakon što je 2001.  doživjela nervni slom  sve više konzumira alkohol, tvrdi njen brat.

“Od tada, mislim da nikada nisam bio u njenoj blizini dok je bila trijezna, a to je stvarno zastrašujuće. Svakodnevno uzima i koktel ljekova za smirenje. Plašim se da će završiti kao Vitni Hjuston (prije tri godine  je mrtva nađena u kadi u hotelu)”, rekao je Morgan, a zatim prokomentarisao i  njenog bivšeg supruga Nika Kenona: “On nikada nije bio dovoljno dobar za nju. Dobro ju je iskoristio i to još  radi".

 Nedavno je Demion Jang, bivši producent, prijatelj i ljubavnik Maraje Keri kazao da ona “živi u svom svijetu u kojem vlada ludilo”, da je usamljena i da joj je on dok su bili u vezi, bio jedini iskreni prijatelj.