Džada Pinket Smit: Vil može da radi šta god hoće

Supruga američkog glumca dodala je i da smatra da je bila premlada kad se udala, ali uspjeh njihovog braka pripisuje tome da je Vil "gangsterski partner"
72 pregleda 1 komentar(a)
Džada Pinket Smit, Foto: Shutterstock
Džada Pinket Smit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.06.2015. 10:12h

Supruga glumca Vila Smita, Džada Pinket Smit ranije je bila u centru pažnje svojim komentarima o "otvorenom braku" koji ima sa američkim glumcem.

Sada je 43-godišnja glumica otvorila još prostora nagađanjima o 17-godišnjem braku rekavši Hauardu Sternu da ona nije Smitov "nadzornik". Takođe, dodala je da je djecu savjetovala da ne ulaze u brak rekavši im: "Nemojte to napraviti".

Stern je spomenuo stari citat u kojem je Džada Opri Vinfri kazala da Vil, što se nje tiče, slobodno može biti sa drugom ženom, dok god se nakon toga može pogledati u ogledalo. Tada su mnogi zaključili da je to bilo njezino priznanje o otvorenom braku. Stern je napomenuo da je uvijek mislio da se ta njena izjava više odnosila na psihologiju stvari, a ona mu je odgovorila: "Ja nisam ničiji nadzornik. Nisam njegov nadzornik. On je odrastao muškarac".

Dodala je i da smatra da je bila premlada kad se udala, ali uspjeh njihovog braka pripisuje tome da je Vil "gangsterski partner": "Ja vjerujem u ovo. Vil je čovjek s integritetom. Tako da ima svu slobodu ovog svijeta. Dakle, dok god on sam sebe može pogledati u ogledalo i biti OK i ja sam dobro".

Stern ju je tada prekinuo govoreći da on ne bi rizikovao izgubiti ženu kao što je ona, na što mu je odgovorila: "Mislim da ne bi ni Vil".

A kada je pritisnuo da mu oda neke tajne iz spavaće sobe, glumica je kazala: "Sređujem se i igram različite uloge u javnosti pa možeš zamisliti kakva sam privatno".

Nakon toga priznala je i da su ona i Vil otvoreno razgovarali o tome ko je u posljednje vrijeme predmet njegove požude. "Morate to raditi. Samo zato što vašeg muškarca privlači druga žena ne znači da vas ne voli. Ne znači ni da će nešto napraviti po tom pitanju".