Sjećate li se "Skriča": Karijera propala, sad ide i u zatvor

Dajmond je oslobođen optužbe da je nesmotreno ugrožavao javnu bezbjednost, ali je osuđen za nošenje skrivenog oružja i neprimjerene postupke
82 pregleda 0 komentar(a)
Dastin Dajmond, Foto: Beta/AP
Dastin Dajmond, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.05.2015. 14:05h

Nekadašnja zvijezda serije "Zvono kao spas" Dastin Dajmond mogao bi da završi godinu dana u zatvoru nakon što je osuđen po dva osnova nakon tuče u kafiću prošle godine.

Dajmond koji je igrao "Skriča" u popularnoj seriji, je kazao da nije imao namjeru da ubode nikoga i da je branio svoju vjerenicu.

Dajmond je oslobođen optužbe da je nesmotreno ugrožavao javnu bezbjednost, ali je osuđen za nošenje skrivenog oružja i neprimjerene postupke.

On je kazao da jedna grupa u kafiću htjela da se rukuje i slika sa njima, ali da su neki maltretirali njega i njegovu djevojku Amandu Šuc, zbog čega je izvadio nož "da bi ih otjerao".

Međutim, svjedoci kažu da je incident počeo kad je Šuc gurnula djevojku u kafiću, a drugu zgrabila za ruku. Amanda Šuc je takođe osuđena zbog neprimjerenog postupka.

Otežavajuća okolnost za Dajmonda je što je rekao prvobitno da nije nikoga ubo nožem, već "možda olovkom". Još jedan čudan detalj iz slučaja je da je ubodeni Kejsi Smet svjedočeći kazao da nije znao da je uboden dok nije otišao da prijavi policiji tuču.

Nakon što se završila serija, Dajmond nije imao bitnih uloga, već je kasnije krenuo putem brojnih bivših zvijezda. Režirao je sopstveni seks snimak, pojavio se na Velikom bratu za poznate i učestvovao u rvanju poznatih ličnosti.

Bonus video: