Na prodaji kalifornijski ranč Majkla Džeksona

Džekson je kupio imanje 1987. godine za 19,5 miliona dolara i pretvorio ga u ogromni zabavni park. Naziv "Neverland" je dobio po imaginarnom svijetu književnog lika Petra Pana u kojem djeca nikada ne treba da odrastu
95 pregleda 1 komentar(a)
Neverlend, Foto: Screenshot (YouTube)
Neverlend, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 30.05.2015. 07:19h

Kalifornijski ranč "Neverlend" (Nedođija) u kojem je kralj popa Majkl Džekson živio 15 godina, prodaje se za 100 miliona dolara, saopštila je u Los Anđelesu agencija za luksuzne nekretnine Sotbi.

Na imanju od 2.700 hekatra nalazi se glavna kuća sa šest spavaćih soba, gostinska kuća sa četiri spavaće sobe, potom bazen, tereni za tenis i košarku, kao i bioskopska sala s 50 sjedišta.

Na imanju, koji se nalazi oko 200 kilometara od Los Anđelesa, više nema zoo vrta i zabavnog parka. Na ranču je ostala samo jedna lama, kao i cvjetni sat na zemlji.

Džekson je kupio imanje 1987. godine za 19,5 miliona dolara i pretvorio ga u ogromni zabavni park. Naziv "Neverland" je dobio po imaginarnom svijetu književnog lika Petra Pana u kojem djeca nikada ne treba da odrastu.

Policija Los Anđelesa je tri puta pretresla imanje zbog sumnje da je Džekson na ranču seksualno zlostavljao djecu.

Džekson je umro 2009. godine od prekomjerne doze analgetika koji mu je dao lični ljekar Konrad Mari. Mari je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva iz nehata, ali je pušten iz zatvora poslije manje od dvije godine odslužene kazne.

Bonus video: