Gvinet Paltrou ide mnogo bolje poslije razvoda sa Krisom Martinom

"Ona je veoma dobro. Ponosna sam na nju zbog načina na koji je izašla na kraj sa tom situacijom”, prokomentarisala je ona i dodala da nije svjesna šta se piše o njima, jer se trudi a izbjegava medije
50 pregleda 0 komentar(a)
Gvinet Paltrou, Foto: Pinterest
Gvinet Paltrou, Foto: Pinterest
Ažurirano: 17.05.2015. 14:37h

Glumica Blit Dener, majka Gvinet Paltrou u razgovoru za nydailynews.com, kazala je kako glumici ide sjajno u životu, nakon razvoda od bivšeg muža, pjevača Krisa Martina, ali i da ne vjeruje da će se ona ikada više zaljubiti nakon što joj je suprug preminuo 2002. godine.

"Ako mi ljubav padne sa neba to je sjajno, ali ne vjerujem u pronalaženje nove ljubavi. Mislim da svako može naći novu ljubav, ali ja je ne tražim", ispričala je 72-godišnja Dener, koja trenutno promoviše svoj posljednji film "I'll See You in My Dreams".

Ona je iskoristila priliku i da poruči medijima, ali i obožavateljima njene ćerke da nema potrebe za brigu, jer se osjeća odlično poslije razvoda.

"Ona je veoma dobro. Ponosna sam na nju zbog načina na koji je izašla na kraj sa tom situacijom”, prokomentarisala je ona i dodala da nije svjesna šta se piše o njima, jer se trudi a izbjegava medije.

"Sa radošću mogu reći da sam van svega toga. Nekada čujem od nekoga ili vidim na naslovnici magazina, ali ne želim da se upuštam u to", otkrila je ona.

Bonus video: