Spasili psa iz provalije, sakupljaju novac za operaciju: On zaslužuje da živi

"Bobi je najteži slučaj kojeg je veterinar vidio. Tri noge slomljene, na više mjesta, smrskan lakat. Zaključilo smo da ga auto nije udario, već da je pao niz liticu, gdje smo ga i našli"
172 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2015. 12:09h

Kada su aktivisti Nikšićkog udruženja za zaštitu životinja našli povrijeđenog Bobija, prvo su pomislili da ga je udario auto.

Našli su ga na sarajevskom putu, u jednoj provaliji, odakle su ga izvlačili.

Potražili su pomoć veterinarke Saške Krivokapić, koja im uvijek izlazi u susret, ali u njenoj ordinaciji, nažalost, nisu mogli da urade snimanje, jer u odrinaciji ne postoji takva oprema. Veterinarka ih je uputila u Kotor, gdje su, zahvaljujući njenoj preporuci, dobili upola jeftiniju uslugu.

Veterinar u Kotoru im je rekao da nije vidio teži slučaj od Bobijevog.

"Bobi je najteži slučaj kojeg je veterinar vidio. Tri noge slomljene, na više mjesta, smrskan lakat. Zaključilo smo da ga auto nije udario, već da je pao niz liticu, gdje smo ga i našli", kazala je Marija Krivokapić iz Nikšićkog udruženja za zaštitu životinja.

Aktivisti iz Udruženja su odlučili da se bore za Bobija.

"On je hrabar pas, tokom pregleda nijednom nije zajaukao, a trpi ogromne bolove. Jede, pije, sve normalno", kaže Marija.

Bobija će zbog smrskanog lakta, kako je rekla, operisati veterinar iz Zagreba.

"Operacija će biti skupa, ali nadamo se da ćemo uz vašu pomoć skupiti. Jer on zaslužuje da živi i ne odustaje", dodala je Marija.

Ako možete da pomognete Bobijevu operaciju, javite se Nikšićkom udruženju za zaštitu životinja ili uplatite novac na ŽR Udruženja: 505-0000000327601-72, Atlas banka.

Galerija

Bonus video: